Bezoek onze kijkwoning in Oosterzele vanuit je luie zetel

Eén van de meest recente aanwinsten in het kijkwoningenpark van Groep Huyzentruyt is de kijkwoning in Oosterzele. Deze compacte woning met villa-allures is niet alleen ter plekke te bezoeken maar ook online.

Een witte pleistergevel met een zwart metalen vlak en één uitgekiende raampartij. Zo profileert de kijkwoning zich naar de straatzijde. Daarmee licht de voorgevel een tipje van de sluier van het slimme woonconcept. De woning suggereert ruimte binnen de afmetingen van een normale woning. Tegelijkertijd brengt ze een zee van daglicht in een geborgen cocon. Kortom, het concept spreekt tot de verbeelding. Om het te ontdekken hoef je niet noodzakelijk een afspraak te maken en naar Oosterzele te rijden.

Dankzij 360°-fotografie is het mogelijk de woning virtueel te bezoeken met je tablet vanuit je zetel. De tool die je op de website van Groep Huyzentruyt vindt, biedt je een blik in de tuin, de binnenpatio en de verschillende ruimtes beneden en op de verdieping. Je kunt letterlijk naar ieder hoekje in de woning klikken en zo de woonervaring beleven of inspiratie opdoen voor de inrichting van je eigen woning.

Tijdens je virtueel bezoek ervaar je de grote hoeveelheid natuurlijk daglicht die de woning binnenvalt. De grote raampartijen werken dat in de hand. Toch heb je op geen enkel moment het gevoel dat je te kijk staat in de woning. Let tijdens je bezoek ook op het slimme gebruik van ruimtes.

Ontdek hier onze virtuele rondleiding.

Image