Over ons

Over
Groep Huyzentruyt

 • Betaalbaar, efficiënt en kwalitatief wonen
 • Al meer dan 100 jaar is vastgoed ons vak
 • We denken proactief mee & realiseren elke woondroom zonder zorgen

THUIS IN BETAALBAAR WONEN

Van aannemer naar projectontwikkelaar.

Dankzij de digitale revolutie verandert onze wereld aan een verschroeiend tempo. Ook op het vlak van wonen zijn onze noden en verwachtingen drastisch omgeslagen. Meer dan ooit zijn betaalbaar, efficiënt en kwalitatief wonen doorslaggevende factoren in onze woonstkeuze. Wij van Groep Huyzentruyt passen ons hieraan aan en vormen ons daarom om van gewaardeerd bouwbedrijf naar ontwikkelaar. Met die bewuste metamorfose kunnen wij doen wat gezinnen van ons verwachten: betaalbare, residentiële woonoplossingen bieden.

Betrouwbaar, Betaalbaar, Ontzorgend, Efficiënt

Glashelder en recht-door-zee, met kennis van zaken en meer dan 100 jaar ervaring realiseren we kwalitatieve, compacte en betaalbare woningen voor starters, gezinnen, levensgenieters en investeerders. We denken proactief mee en realiseren elke woondroom zonder zorgen. We begeleiden en adviseren je gedurende het hele bouwproces en maken samen de materiaalkeuzes voor de afwerking.

Vertrouw op onze expertise en professionaliteit.


SAMEN BOUWEN, HOE PAKKEN WE DAT AAN?

Bouw je met ons, dan ben je zeker van een zorgeloos bouwproces én van je budget.

 1. We vertrekken vanuit een optimaal ontwerp

  Bij ondertekening ga je akkoord met het plan, ontwerp en de indeling van jouw woning. Je weet op dat moment al hoe je thuis eruit zal zien. Geen addertjes onder het gras.

 2. Eén contactpersoon gedurende het bouwproces

  Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kan je terecht bij jouw toegewezen contactpersoon en blijf je gedurende het hele traject op de hoogte.

 3. Keuze en advies in onze eigen toonzaal

  In onze eigen toonzaal vind je een ruim assortiment aan afwerkingsmaterialen en maak je alle keuzes onder één dak. Zo hoef je niet het hele land te doorkruisen en kan jouw woonconsulente op een efficiënte manier het kostenplaatje snel verrekenen.

Over ons

WIL JE MEER INFORMATIE OVER EEN SPECIFIEK PROJECT?

Onze bouwadviseurs komen graag langs bij je thuis of nodigen je uit voor een bezoek aan één van onze kijkwoningen of -appartementen. Stel een vraag aan Audry of maak een afspraak. Op werkdagen van 08u00 tot 20u00. Op zaterdag van 09u00 tot 17u00.