Vind je nieuwe thuis

 • Meer dan 100 jaar ervaring

 • 120 experten staan voor je klaar

 • Thuis in betaalbaar wonen

Projecten
in de kijker

Investeren
in vastgoed

 • Je hebt iets tastbaar in je bezit:

  Anders dan obligaties of aandelen investeer je in een ‘stenen kasbon’, die niet zomaar kan verdwijnen. Met andere woorden, je vastgoedinvestering zal altijd waardevol blijven.

 • De vraag naar kwalitatieve huurpanden stijg:

  Het aantal kleine gezinnen en alleenstaanden groeit, en zo ook de vraag naar kwalitatieve huurwoningen. Helaas voldoen heel wat woningen niet aan normen voor kwaliteit, comfort en energiezuinigheid.

 • De fiscus heeft een boon voor vastgoed:
  Bij verhuur aan particulieren geniet je van een voordelige fiscaliteit. Huurinkomsten worden vaak zelfs helemaal niet belast.
Investeren<br/> in vastgoed
Groep Huyzentruyt realiseert recordomzet van 115 miljoen euro in 2022

Blog

Groep Huyzentruyt realiseert recordomzet van 115 miljoen euro in 2022

Projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt breekt in 2022 voor het tweede jaar op rij hun omzetrecord. Het West-Vlaamse bedrijf zag zijn omzet het afgelopen jaar met liefst 15 procent stijgen tot een bedrag van 115 miljoen euro. Om die groei ook de volgende jaren te consolideren heeft Groep Huyzentruyt deze week opnieuw bedrijfsobligaties gelanceerd, die de belegger verzekert van een jaarlijkse bruto rendement van 7 procent. “We ambiëren om een bedrag van 5 miljoen euro op te halen, dat we zullen investeren in de aankoop van nieuwe gronden in België en Polen”, verduidelijkt CFO Willem Declercq.

Lees meer » Bekijk alle blog berichten »

Philippe (46) & Caroline (45)

We hebben een fijne eerste ervaring met Groep Huyzentruyt. We zijn hier nu heel sterk verwend, het wordt moeilijk om dat te overtreffen.

Philippe (46) & Caroline (45)