Bewoner
We zochten een tijdloze woning met voldoende ruimte voor hobby’s en gezinsuitbreiding

We zochten een tijdloze woning met voldoende ruimte voor hobby’s en gezinsuitbreiding

Dwight Van Lancker en Nell Lateur, Een lichtrijke en alleenstaande woning in Deerlijk

Als jong startend koppel zochten Dwight en Nell hun eigen nestje om samen in thuis te komen. Het liefst in een rustige, maar centrale buurt met voldoende mogelijkheden om te winkelen, te ontspannen en te genieten. Het jonge koppel had al verschillende woningen bezocht, maar bij dit nieuwbouwproject voelden ze meteen de klik.

Sinds december 2021 komen Nell en Dwight thuis in hun ruime nieuwbouwwoning in Deerlijk. “In onze voorzichtige zoektocht naar een nieuwe thuis sprong deze woning meteen in het oog. We twijfelden geen seconde om contact op te nemen met Groep Huyzentruyt, want zowel de rustige buurt als het type woning spraken ons meteen aan.”

We kochten dan wel een sleutel-op-de-deur woning, toch kregen we de kans om er "ons ding" van te maken.

Nell Lateur
Nell Lateur

Perfecte woonmatch

Niet alleen de uitstraling van deze gezinswoning viel in de smaak bij het jonge koppel, ook de ruimte en doordachte indeling vinkten al hun woonwensen af. “Hier hebben we alle comfort en luxe die we nodig hebben: een open leefruimte, een aparte was- en bergruimte, een garage met elektrische poort. Op de bovenverdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers zodat we voldoende plaats hebben voor onze hobby’s. Of voor gezinsuitbreiding (lacht). En geen onbelangrijk detail: omdat we graag een aparte dressing wilden, werd een deur weggelaten (lacht). Bovendien is er zelfs een grote, zonnige tuin voor ons hondje.”

Heldere communicatie, van bij het begin

“Vanaf het moment dat we onze handtekening zetten tot de dag dat we hier introkken, werden we persoonlijk begeleid en kregen we een heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden in onze woning. Het is handig om tijdens het hele traject een vaste contactpersoon te hebben bij wie we altijd terecht konden met onze vragen. Zo’n duidelijke communicatie schepte meteen vertrouwen.”

6 W1 A7256
Het interieur is minimalistisch en krijgt door de rijke lichtinval, het gebruik van natuurlijke materialen en strakke lijnen een cleane uitstraling.

Doordacht ontwerp, perfecte indeling

Het koppel wist van bij ondertekening hoe hun woning er zou uitzien en hoeveel het zou kosten. “We voelden meteen dat Groep Huyzentruyt kwaliteit kon bieden. En hoewel we een sleutel-op-de-deur woning kochten, kregen we toch de kans om er ons eigen ding van te maken. Er is namelijk meer dan voldoende keuzevrijheid in de toonzaal. Op één voormiddag hadden we alles gekozen. Heel praktisch en tijdbesparend om alles tegelijkertijd te kunnen vergelijken alvorens te kiezen. Van keuken tot badkamer, van tegels tot deuren. Ook daarin werden we goed begeleid door onze woonconsulente en kregen we tips over welke materialen het best bij onze stijl zouden passen.”

Een stijl die ze omschrijven als Scandinavisch. Het interieur is minimalistisch en krijgt door de rijke lichtinval, het gebruik van natuurlijke materialen en strakke lijnen een cleane uitstraling. “De blikvanger is natuurlijk de open keuken met kookeiland. Dit maakt onze woning niet alleen praktisch, maar ook warm en gezellig. Ja, dit is een thuis om een leven lang zorgeloos te genieten.”