Sleutel op de deur bouwen met Groep Huyzentruyt

Voel je meteen thuis. Een kant-en-klare woning volgens je dromen en wensen.

Wij nemen de volledige bouw van de woning voor onze rekening; van de grondwerken tot en met de afwerking. We bouwen het huis met eigen mensen en eventueel onderaannemers en coördineren deze partijen van A tot Z. Als opdrachtgever heb je dus één aanspreekpunt, en dit niet enkel voor de effectieve bouwwerken, maar voor alle fases die bij een nieuwe woning komen kijken.

Ontdek ook onze sleutel-op-deur nieuwbouw woningen

Interesse? Laat je informeren

5 voordelen van sleutel op de deur bouwen met Groep Huyzentruyt

Honderd jaar bouwervaring brengt belangrijke troeven met zich mee. Sleutel op de deur bouwen met Groep Huyzentruyt betekent genieten van:

1. Één firma, één aanspreekpunt

Bij sleutel op de deur bouwen neemt Groep Huyzentruyt alle taken in het bouwproces voor haar rekening, van de administratieve voorbereiding (bouwaanvraag, grondmechanisch onderzoek ...) tot en met de oplevering van de woning. Bij de sleutel op de deurformule krijg je één aanspreekpunt dat je door het bouwproces loodst en al je vragen en bemerkingen behartigt. Er is hierbij steeds sprake van een open en transparante communicatie, waarbij je kan rekenen op de jarenlange ervaring van onze eigen bouwexperten en ons expertisecentrum.

2. Vast budget

We werken steeds volgens een vast budget zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Vaste bouwtermijn

We werken steeds volgens een vaste bouwtermijn. Er wordt een strikte planning en opvolging vooropgesteld die garant staat voor een efficiënte opeenvolging van de bouwwerken.

4. Conform Wet Breyne

We gebruiken alleen verkoopovereenkomsten die voldoen aan de Wet Breyne. Dat is de woningbouwwet van 9 juli 1971. Die biedt de bouwheer van een huis en de koper van een te bouwen woning (aanneming sleutel op de deur, maar ook verkoop op plan) een uitgebreide bescherming.

5. Rekening houdend met strenge normering

Groep Huyzentruyt focust op energiezuinig bouwen. Het EPB (Energieprestatie en Binnenklimaat-regelgeving) legt eisen op om het totale energieverbruik van de woning zo laag mogelijk te houden. Zo heb je het E-peil (energieverbruik) en het S-peil (schilpeil). Het E-peil mag maximaal E40 (vanaf 2020 - E35) bedragen en het S-peil mag maximaal S31 bedragen. Wij vrijwaren dat door ons gebouwde woningen steeds aan deze eisen voldoen.

Kies de bouwstijl die bij je past

Woningen en appartementen te koop

Wij bieden meer dan 80 woonprojecten aan, zowel woningen als appartementen. Met een grote variatie in stijl en architectuur en steeds nabij voorzieningen zoals scholen, winkels ... Meer dan 80 woonprojecten die, indien je dit wenst, sleutel op de deur en dus gebruiksklaar worden opgeleverd.

screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.