Investeerder
Keer op keer overtuigd door de totale ontzorging.

Keer op keer overtuigd door de totale ontzorging.

Werner & Martine Bruggeman, projecten in Deerlijk, Melle en Lievegem

Werner Bruggeman ziet als actieve investeerder z’n financiële toekomst positief tegemoet. Dankzij de verschillende nieuwbouwwoningen in z’n vastgoedportefeuille genereert hij een mooi passief inkomen, maar wat hij vooral waardeert, is de stabiliteit, de zekerheid en zorgeloosheid die wij hem als projectontwikkelaar bieden.

“Mijn eerste vastgoedinvestering bij Groep Huyzentruyt was meteen een schot in de roos. Ik was al overtuigd van de voordelen van een vastgoedinvestering. De stabiliteit en de groei van de vastgoedmarkt bieden namelijk een veilige en betrouwbare bron van inkomsten. Dit in tegenstelling tot aandelen, andere beleggingsvormen of slapend spaargeld. Vastgoed is een tastbaar bezit dat je ziet ‘groeien’ en investeringen in nieuwbouwwoningen zijn minder gevoelig voor marktschommelingen. Dus, toen mijn vrouw en ik op een dag een groot reclamebord zagen voor een hedendaagse koppelwoning in Melle, aarzelden we niet en namen we contact op met Groep Huyzentruyt. Het zou onze eerste samenwerking worden, maar niet onze laatste.”

Dankzij de aanpak van Groep Huyzentruyt is vastgoed een waardevolle toevoeging aan mijn beleggingsportefeuille.

Werner Bruggeman

Tijdloos design trekt huurders aan

“De woning in Melle was de eerste woning in die verkaveling, maar intussen is die uitgegroeid tot een bloeiende buurt met meerdere gezinswoningen. Je hebt er alles vlakbij: winkels, belangrijke invalswegen, bedrijfsactiviteit en ontspanning. Voor mij allemaal doorslaggevende factoren bij het kiezen van de geschikte investeringseigendom, net als de architectuur en de afwerking. Ik zie graag een mooie, stijlvolle woning. Zelfs al ga ik er zelf niet in wonen. Een tijdloze stijl valt in de smaak bij huurders, tel daarbij de voordelen van een energiezuinige nieuwbouw, en je mag zowel als verhuurder als huurder op beide oren slapen.

Voordelen Investpakket

“Na de oplevering van die woning in Melle moest ik zelf de aansluitingen van de nutsvoorzieningen in orde brengen. Gelukkig is dit op vandaag wel inbegrepen. Zo krijg je een instapklare woning die professioneel geschilderd is en waarbij ook de tuin is aangelegd. En daar stopt de service van Groep Huyzentruyt niet, ook na oplevering sta je er niet alleen voor. Dit was voor mij nog een reden om ook bij volgende investeringsprojecten voor hen te kiezen.”

708 A5271 Leyla Hesna werner
Onze voorkeur gaat uit naar nieuwbouwwoningen. Alles is modern en je hebt geen zorgen over energiezuinigheid.

100% ontzorging

“Iedereen zegt dat er ook uitdagingen zijn bij het investeren in vastgoed. Maar eerlijk? Dankzij de goede zorgen én de juiste kennis van Groep Huyzentruyt heb ik nog nooit noemenswaardige problemen gehad. In het verleden ging ik in zee met andere projectontwikkelaars en toen moest ik na oplevering alles zelf regelen. Ik heb redelijk wat zorgen gehad, tot ik merkte dat het ook anders kan. Groep Huyzentruyt is voor mij een 100% betrouwbare partner die mij in elke stap van het proces ontzorgt. Toen er bijvoorbeeld problemen waren met de ramen en deuren van één van mijn verhuurde woningen, nam Groep Huyzentruyt zelf contact op met aannemer en hebben ze ervoor gezorgd dat alles snel in orde kwam.”

Prijs-kwaliteit zit goed

“Mijn voorkeur gaat telkens uit naar een nieuwbouwwoning. Alles is nieuw, en alles werkt goed. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de energiezuinigheid en kan je jouw huurders duurzaam wooncomfort aanbieden. Het rendement is natuurlijk ook belangrijk, en nieuwbouw heeft over het algemeen een hogere én indexeerbare huurprijs dan oudere panden. Daarnaast ervaar ik dat hedendaagse BEN-woningen bijzonder aantrekkelijk zijn voor huurders die op zoek zijn naar langere huurcontracten, wat zorgt voor meer stabiliteit in mijn huurinkomsten.”

Ook op zoek naar een vastgoedinvestering? Neem een kijkje in ons aanbod of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.