Grondeigenaar
Dankzij de manier van communiceren, hadden we van bij het begin al een goed gevoel over deze samenwerking

Dankzij de manier van communiceren, hadden we van bij het begin al een goed gevoel over deze samenwerking

Martine Dachez en haar dochters Nathalie en Caroline Jacob, Koksijde Lejeunelaan

Eind november 2022 verkochten Martine Dachez, haar dochters en haar inmiddels overleden echtgenoot Marc Jacob hun woning aan Groep Huyzentruyt. De woning is gelegen in de Lejeunelaan in Koksijde, een bloeiende buurt op wandelafstand van de vele handelszaken en winkels in de Zeelaan, het openbaar vervoer en het strand. Voor GH een gedroomde locatie voor de ontwikkeling van een hedendaags project met 9 appartementen.

“Mijn man Marc kende Groep Huyzentruyt al van een ander project. Hij heeft dan ook niet geaarzeld om jullie te contacteren toen we beslist hadden om onze woning te verkopen. Omdat ook de woning naast de onze verkocht werd, bood dit voor een projectontwikkelaar zoals GH een pak mogelijkheden.”

708 A7400leylahesna martine huyzentruyt min


100 % vertrouwen en eerlijkheid

“Marc had van bij het begin een goed gevoel bij de aanpak. Benny, projectontwikkelaar bij Groep Huyzentruyt, communiceerde open en transparant. Bij elke stap in het proces. Marc hield van eerlijkheid en correcte mensen, van mensen die doen wat ze zeggen en open zijn. Allemaal eigenschappen die we terugvonden in onze contactmomenten met GH.”

"Mijn inmiddels overleden echtgenoot had van bij het begin een goed gevoel bij de aanpak."

Wijlen Marc Jacob
Wijlen Marc Jacob

Samen-werken met alle partijen

“Groep Huyzentruyt deelde al snel hun plannen voor onze eigendom: er zou een hedendaags appartementsgebouw met 9 units ontwikkeld worden. Marc was al van bij het begin betrokken, zo is hij ook altijd met de mensen van Groep Huyzentruyt meegegaan naar de vergaderingen met de gemeente. Nu kijk ik terug op een zeer vlotte samenwerking, met de nadruk op ‘samen’, en ook onze beide dochters delen die mening.”

Open bedrijfscultuur

“Of ik Groep Huyzentruyt zou aanraden aan anderen? Tuurlijk. De samenwerking verliep heel vlot, onze contactpersonen stonden altijd voor ons klaar en zijn aangenaam in omgang. Vooral de openheid en eerlijkheid zijn grote troeven, zeker in een branche waar al snel wantrouwen heerst. De verkoop van onze woning is correct verlopen, wat zeker tijdens de behandeling van Marc’s ziekte een grote opluchting was.”

Wil je ook samen meerwaarde creëren voor jouw projectgrond? Contacteer ons via 056/736.736 of prospectie@gh.be.

708 A7531leylahesna martine huyzentruyt min