Veilig en zorgeloos investeren: hoe pakken wij het aan?

Veilig en zorgeloos investeren: hoe pakken wij het aan?

4 juli 2020

Vastgoed is al meer dan 100 jaar ons vak. We weten wat werkt en wat opbrengt. Wanneer je beslist om te investeren in vastgoed, wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op de expertise en de knowhow van jouw ontwikkelaar. Het is dan ook ons doel je te adviseren en te begeleiden in een betrouwbare vastgoedinvestering, vanaf de overeenkomst tot de oplevering van een verhuurklaar pand met een mooi nettorendement.

Samen investeren, dat is kiezen voor ...

1. Een afwerkingspakket voor investeerders

Bij Groep Huyzentruyt kan je opteren voor een verhuurklare woning of appartement om zorgeloos te genieten van de juiste, stabiele vastgoedinvestering. Van lichtarmaturen en schilderwerken tot de aanleg van de oprit en voordeurpad ... wij zorgen voor alles en nemen alle keuzestress weg. Je hoeft met andere woorden zelf niets meer te regelen om de woning te kunnen verhuren.

2. Een mooi nettorendement

Als specialist in betaalbare en energiezuinige woningen, staan wij garant voor een vlotte verhuur met een mooi rendement. Bij nieuwbouw geniet je ook nog eens van de garantieperiode van de tienjarige aansprakelijkheid van de projectontwikkelaar, waardoor je met een gerust gevoel tekent voor jouw investeringspand.

TIP 1: Wij spreken altijd van een nettorendement en berekenen rendementen bij nieuwbouw op 11 maanden, zonder uit te gaan van meerwaarde of specifieke hefbomen.

TIP 2: Investeer je in een woning met een E-peil van 30 of lager, dan geniet je gedurende 5 jaar 50 % korting op de onroerende voorheffing. Zelfs 100 % korting bij een E-peil dat lager ligt dan E20!

3. Aanbreng huurder

Met het Investpakket ben je zeker dat alles geregeld is. De prijs die je bij Groep Huyzentruyt krijgt omvat alles om je een verhuurklaar pand af te leveren. In samenwerking met een lokale makelaar of rentmeester zoeken we zelfs voor jou een huurder.

4. Één jaar huurgarantie

Wanneer je met ons investeert in vastgoed en voor het afwerkingspakket kiest, geniet je bovendien 1 jaar huurgarantie. Hiermee ontvang je elke maand een vast huurbedrag en ben je zeker van een stabiel inkomen. Duurt de zoektocht naar een geschikte huurder iets langer, dan nog zijn de huurinkomsten gegarandeerd.

Eén contactpersoon gedurende het hele bouwproces

Gemoedsrust is één van de voorwaarden voor een slimme vastgoedinvestering. Daarom laat je je maar beter omringen met de juiste adviseurs. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Je kan op elk moment in het traject terecht bij je toegewezen contactpersoon met al jouw vragen of bedenkingen. Open en transparant.

Heb je plannen om te investeren of wil je graag een vrijblijvend gesprek met een bouwadviseur?

Onze bouwadviseurs komen graag bij je langs of nodigen je uit voor een bezoek aan één van onze kijkwoningen of -appartementen. Of bel 7 dagen op 7 (op weekdagen van 8 tot 20 u. en in het weekend van 9 tot 17 u.) gratis naar 0800 30 103 en krijg een antwoord op al je vragen.

» Bekijk ons aanbod vastgoedinvesteringen!