Koopwoning - Bellecourt

Bellecourt - Coron des Diales

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 309 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruimte berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

Wenst u deze kijkwoning te bezoeken? Dat kan! Deze kijkwoning is altijd open tijdens onze Open Huizendagen. Meer informatie over onze evenementen kunt u vinden door hier te klikken. Wenst u een persoonlijke afspraak? Dat kan ook: klik hierboven op 'Maak een afspraak', vul uw gegevens in en dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk voor een ontmoeting.

Locatie
Coron des Diales 18
7170 Manage (Bellecourt)

Geïnteresseerd in een bezoek? Maak een afpraak