Kijkwoningen

Kijkwoningen &
Appartementen

Onderstaande kijkwoningen staan voor je open om te bezoeken. Kom langs op een van onze opendeurdagen of maak een afspraak voor een privébezoek.

Evenementen

Gh

Laat je inspireren tijdens een van onze evenementen

Laat je inspireren tijdens de evenementen van Groep Huyzentruyt. Frequent zetten we de deuren open van onze kijkwoningen. Je maakt er kennis met de verschillende typewoningen, maar ook met je bouwadviseur, werfleider of bouwcoördinator. Zo weet je meteen wie je aanspreekpunt is als je bouwplannen concreet worden.

Kijkwoning Aalst

In de Immerzeeldreef te Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Deze woningen maken deel uit van het project ‘Immerzeel +’. In totaal is het project 59 ha groot, met een geïntegreerd landschapspark van maar liefst 17 ha. Het doel van dit woongebied is een compleet stadsdeel te creëren aan de hand van verscheidene ondersteunende functies.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Sleedoorn 2, 9300 Aalst

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 130 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rue Des Bassins 9, 7170 Bellecourt

Kijkwoning Boutersem

Deze halfopen woning in het gezellige Binnenhof te Boutersem kent een strakke architectuur met een tijdloze toets. Details in hout sluiten mooi aan bij de natuurlijke omgeving. De grote glaspartijen zorgen voor natuurlijk licht in de leef-en woonruimte. De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. Sowieso geniet je op de ruime verdieping van drie slaapkamers en een elegante badkamer.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Binnenhof 17, 3370 Boutersem

Kijkwoning Kortemark

In Kortemark in de Amersveldestraat ontvangen wij u graag in onze kijkwoning (lot 05). Een moderne halfopen bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 150 m2. De pluspunten van deze woning zijn een lichtrijke leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers en een inpandige garage.


Locatie:
Amersveldestraat, 8610 Kortemark

Kijkappartement Kortrijk

In Kortrijk ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 22 0.1) in Residentie ‘Legia’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject gelegen in Kortrijk aan de oevers van de Leie.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rekollettenstraat 22, 8500 Kortrijk

Kijkappartement Kuurne

In Kuurne ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuwe kijkappartement in Residentie ‘Saffraan’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Saffraanweg 1, 8520 Kuurne

Kijkwoning Kuurne

Vlak bij het centrum van Kuurne ligt de verkaveling Seizoenswijk, een vernieuwend woonproject dat inspeelt op uiteenlopende noden van de toekomstige bewoners. Door de grote variatie aan verschillende woningtypes - starterswoningen, gezinswoningen en appartementen biedt de wijk voor iedereen wat wils.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Muntstraat 7, 8520 Kuurne

Kijkappartement Moeskroen

In het centrum van Moeskroen biedt Groep Huyzentruyt 13 moderne appartementen aan met alle hedendaagse comfort. Deze locatie is ideaal voor wie in de stad, maar toch in een groene buurt wil wonen. Het appartementsgebouw beschikt over een eigen privatieve tuin en is nabij Le Parc de Mouscron, een prachtig park, gelegen. De appartementen verrassen u met hun architectuur en vormgeving.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rue de la Belle-Vue 68 bus 12, 7700 Moeskroen

Kijkappartement Ooigem

In de Voetweg in Ooigem biedt Groep Huyzentruyt 9 BEN-appartementen te koop aan met centrale parkeerhaven via een onderdoorrit. Deze bijna-energieneutrale appartementen bieden een extra meerwaarde en zijn dus ook een interessante investering. Verder zijn er 7 carports aanwezig, een fietsenstalling en 4 parkeerplaatsen, en een afgesloten dubbele garage op het gelijkvloers. Lot 1.3 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning.


Locatie:
Voetweg 11, 8710 Ooigem

Kijkappartement Waregem

In Waregem ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 0.1) in Residentie ‘Balneae’. Het appartementsgebouw bevat 2 handelsruimtes en 12 appartementen, een prestigieus project ontworpen in samenwerking met Wielfaert Architecten.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Stormestraat 105, 8790 Waregem

Kijkwoning Zwevegem

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 116 nieuwbouwwoningen. De verkaveling biedt 4 zones met een eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen. Lot 50 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning en behoort tot het type moduswoning. Hier vindt u hoe dan ook duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen voor zowel starters, alleenstaanden als jonge gezinnen met kinderen.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Paardenbloemstraat 32, 8550 Zwevegem

Toonzaal Sint-Pieters-Leeuw

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze toonzaal in Sint Pieters Leeuw. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.


Locatie:
Bergensesteenweg 106A bus 1, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Toonzaal Beveren-Leie

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze nieuwe toonzaal in Beveren-Leie. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.


Locatie:
Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie