Kijkwoningen

Kijkwoningen &
Appartementen

Onderstaande kijkwoningen staan voor je open om te bezoeken. Kom langs op een van onze opendeurdagen of maak een afspraak voor een privébezoek.

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 130 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rue Des Bassins 9, 7170 Bellecourt

Kijkappartement Kortrijk

In Kortrijk ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 22 0.1) in Residentie ‘Legia’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject gelegen in Kortrijk aan de oevers van de Leie.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rekollettenstraat 22, 8500 Kortrijk

Kijkappartement Moeskroen

In het centrum van Moeskroen biedt Groep Huyzentruyt 13 moderne appartementen aan met alle hedendaagse comfort. Deze locatie is ideaal voor wie in de stad, maar toch in een groene buurt wil wonen. Het appartementsgebouw beschikt over een eigen privatieve tuin en is nabij Le Parc de Mouscron, een prachtig park, gelegen. De appartementen verrassen u met hun architectuur en vormgeving.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rue de la Belle-Vue 68 bus 12, 7700 Moeskroen

Kijkappartement Ooigem

In de Voetweg in Ooigem biedt Groep Huyzentruyt 9 BEN-appartementen te koop aan met centrale parkeerhaven via een onderdoorrit. Deze bijna-energieneutrale appartementen bieden een extra meerwaarde en zijn dus ook een interessante investering. Verder zijn er 7 carports aanwezig, een fietsenstalling en 4 parkeerplaatsen, en een afgesloten dubbele garage op het gelijkvloers. Lot 1.3 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning.


Locatie:
Voetweg 11, 8710 Ooigem

Kijkappartement Waregem

In Waregem ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 0.1) in Residentie ‘Balneae’. Het appartementsgebouw bevat 2 handelsruimtes en 12 appartementen, een prestigieus project ontworpen in samenwerking met Wielfaert Architecten.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Stormestraat 105, 8790 Waregem

Kijkwoning Zwevegem

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 116 nieuwbouwwoningen. De verkaveling biedt 4 zones met een eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen. Lot 50 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning en behoort tot het type moduswoning. Hier vindt u hoe dan ook duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen voor zowel starters, alleenstaanden als jonge gezinnen met kinderen.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Paardenbloemstraat 32, 8550 Zwevegem

Toonzaal Sint-Pieters-Leeuw

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze toonzaal in Sint Pieters Leeuw. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.


Locatie:
Bergensesteenweg 106A bus 1, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Toonzaal Beveren-Leie

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze nieuwe toonzaal in Beveren-Leie. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.

🎦 Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie