Kijkwoningen

Kijkwoningen &
Appartementen

Onderstaande kijkwoningen staan voor je open om te bezoeken. Kom langs op een van onze opendeurdagen of maak een afspraak voor een privébezoek.

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, werden maar liefst 2 woningen ingericht als kijkwoning, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden in deze verkaveling. We ontvangen u graag in loten 129 en 130 die behoren tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewoners hun nieuwe thuis vonden.

Bekijk een 360 graden rondleiding (Lot 129)
Bekijk een 360 graden rondleiding (Lot 130)


Locatie:
Rue Des Bassins 7-9, 7170 Bellecourt

Kijkwoning Deerlijk

Kom ontdekken hoe natuur en wonen hand in hand gaan in deze nieuwe wijk in Deerlijk. We hebben loten 3 ingericht als kijkwoning zodat je echt eens kunt komen proeven van het leven in deze harmonieuze omgeving.

Bekijk een 360 graden rondleiding
Bekijk dit project


Locatie:
Lot 3: Lisdoddelaan 3, 8540 Deerlijk (inrit ter hoogte van De Cassinastraat 49, 8540 Deerlijk)

Kijkwoning Deerlijk

Kom ontdekken hoe natuur en wonen hand in hand gaan in deze nieuwe wijk in Deerlijk. We hebben lot 49 ingericht als kijkwoning zodat je echt eens kunt komen proeven van het leven in deze harmonieuze omgeving.

Bekijk dit project


Locatie:
Lot 49: Rietstraat 18, 8540 Deerlijk (inrit ter hoogte van De Cassinastraat 4, 8540 Deerlijk)

Kijkwoning Eeklo

Hier woon je in het centrum van de stad en geniet je van een 4.000 m2 groot park in je achtertuin. Kom ter plaatse de rust ontdekken in onze volledig ingerichte kijkwoning.

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Alfons Coppieterstraat 12 te 9900 Eeklo (ga gerust op zoek naar onze rode GH-totem).

Kijkappartement Kortrijk

In Kortrijk ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 22 0.1) in Residentie ‘Legia’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject gelegen in Kortrijk aan de oevers van de Leie.

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rekollettenstraat 22, 8500 Kortrijk

Kijkappartement Kuurne

Het nieuwe kijkappartement in de Seizoenswijk in Kuurne geeft mooi weer hoe het voelt om te wonen in één van onze appartementen. Kom je eens kijken in ons nieuw kijkappartement in Residentie Koriander?

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Korianderplein 41 bus 0.1., 8520 Kuurne (Seizoenswijk)

Kijkappartement Moeskroen

In het centrum van Moeskroen biedt Groep Huyzentruyt 13 moderne appartementen aan met alle hedendaagse comfort. Deze locatie is ideaal voor wie in de stad, maar toch in een groene buurt wil wonen. Het appartementsgebouw beschikt over een eigen privatieve tuin en is nabij Le Parc de Mouscron, een prachtig park, gelegen. De appartementen verrassen u met hun architectuur en vormgeving.

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Rue de la Belle-Vue 68 bus 12, 7700 Moeskroen

Kijkappartement Waregem

In Waregem ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 0.1) in Residentie ‘Balneae’. Het appartementsgebouw bevat 2 handelsruimtes en 12 appartementen, een prestigieus project ontworpen in samenwerking met Wielfaert Architecten.

Bekijk een 360 graden rondleiding
Bekijk dit project


Locatie:
Stormestraat 107, Waregem

Kijkwoning Zwevegem

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 116 nieuwbouwwoningen. De verkaveling biedt 4 zones met een eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen. Lot 50 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning en behoort tot het type moduswoning. Hier vindt u hoe dan ook duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen voor zowel starters, alleenstaanden als jonge gezinnen met kinderen.

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Paardenbloemstraat 32, 8550 Zwevegem

Toonzaal Sint-Pieters-Leeuw

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze toonzaal in Sint Pieters Leeuw. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.


Locatie:
Bergensesteenweg 106A bus 1, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Toonzaal Beveren-Leie

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze nieuwe toonzaal in Beveren-Leie. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen.

Bekijk een 360 graden rondleiding


Locatie:
Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie