Ingeborg & Roland

Voor Ingeborg en haar man Roland bouwde Groep Huyzentruyt de woning die ze zochten. "We kunnen hier perfect wonen en werken", klinkt het.

Ingeborg en haar echtgenoot Roland zochten in Brugge een pand om te wonen en te werken. Maar geen enkele koopwoning voldeed echt aan hun wensen. Daarom kochten ze een perceel grond en vroegen Groep Huyzentruyt om precies te bouwen wat ze wilden. Het echtpaar wilde comfortabel wonen en tegelijk over voldoende ruimte beschikken voor De Evolutie, het centrum van Ingeborg voor de zelfontwikkeling van mensen, via yoga en meditatie.

Ingeborg : "In woonmagazines vond ik inspiratie en ik tekende zelf heel wat plannen, die ik aan de bouwadviseur voorlegde. De tekenaars begrepen wat precies wat we voor ogen hadden. Onze landelijke woning is modern en warm tegelijk. En de indeling in verschillende ruimtes is zowel functioneel als gezellig. Ook de keuze van de materialen en de interieurinrichting sluiten bij de landelijke stijl aan. In sommige ruimtes ligt er een vloer van massief keramiek en in andere dan weer in hout. Coördinatoren volgden alles zorgvuldig op. Gelukkig maar, want zelf hadden we daar geen tijd voor. Alles verliep op wieltjes en ook budgettair waren er geen verrassingen."

Yogaruimte IngeborgIngeborg