Inge & Dimitri

Betaalbaar wonen met twee slaapkamers. Dicht bij de stad en alles bij de hand. Voor Dimitri en Inge werd de droom werkelijkheid. Hun vierjarige zoontje Lars profiteert mee.

“Gezocht naar nadelen, maar niet gevonden.”

“Toen we de kijkwoning zagen, verlangden we meteen naar onze eigen stek. Dat ons huis sneller opgeleverd werd dan voorzien, was een extra meevaller.” Aan het woord is Inge. Na jaren wonen in een klein huurhuisje met slechts één slaapkamer, kon de nieuwe Huyzentruyt-woning niet snel genoeg klaar zijn. “We kwamen elke dag naar de werken kijken. Het was bijna stalken, maar we werden altijd met de glimlacht onthaald. Erg aangenaam. En als we een opmerking gaven, was het de dag nadien opgelost.”

“We kwamen elke dag kijken naar de werken. Het was bijna stalken, maar we werden altijd met de glimlach onthaald.”

Om hun sleutel-op-de-deur-woning een eigen toets te geven, koos het koppel voor extra bergruimte. “Met de kleine in ons gezin komt die extra bergruimte goed van pas. Onze open leefruimte met keuken is compact. Maar dat is net handig. We hebben alles bij de hand.”

“We wisten perfect dat we kwaliteit kregen voor ons geld.”

Dimitri, de man des huizes, is een handige Harry. Ter illustratie: hij plaatste zelf het tuinhuis. “Zelf verbouwen was een optie, maar ik wou niet een jaar tussen het stof leven. Zeker niet met de kleine Lars erbij. Bovendien duurt een renovatie altijd langer en is de financiële kant van de zaak altijd een verrassing. Hier wisten we perfect dat we kwaliteit kregen voor ons geld. We hebben gezocht naar nadelen, maar niet gevonden.”