Heidi & Gino

Genieten van je pensioen en vrije tijd. Je kan er niet vroeg genoeg aan denken. Gino en Heidi zijn in de fleur van hun leven, maar toch denken ze aan hun toekomst. In Sicilië en in Oostende.

“Ons huis is compact, maar vooral erg praktisch.”

Gino: “Drie jaar geleden kochten we een huis in Sicilië. Sindsdien spenderen we er elke vakantie. Eenmaal op pensioen wordt het ons nieuwe thuis.” Om die plannen in de praktijk om te zetten, ruilden ze hun alleenstaand huis in België voor een slimme woning van Huyzentruyt. “Een compact huis met weinig onderhoud en veel praktische ruimte. Vloerverwarming in plaats van radiotoren aan de muur: de details maken het verschil in ruimte.”

“Mijn eerste kennismaking met een slim woonconcept was op tv. Ik was meteen overtuigd.”

Om te genieten van een zuiderse sfeer hoeven ze niet naar Italië. Met een verwarmd en overdekt terras aan de kust wanen ze zich ook in eigen land aan de Middellandse Zee. “Ik zag de slimme woonconcepten van Huyzentruyt voor het eerst in een reportage op tv. Ik was meteen overtuigd. Dit is voor ons de perfecte oplossing in afwachting van ons pensioen. De materialen, de lichtpunten: we konden alles zelf kiezen en toch genieten van een sleutel-op-de-deur-afwerking.”