Elke & Kimberley

Elke en Kimberly zijn pas 29 en 23, maar ze hebben het mooi voor elkaar. Nu ze voor het eerst samenwonen genieten ze des te meer van elkaar en van Hannah, hun speelse Weimaraner.

“Voor het eerst samenwonen is spannend. Maar wel leuk.”

Als jonge starters waren Elke en Kimberley behoorlijk kritisch. En terecht. “De prijs maakte het verschil bij Huyzentruyt. Plus de mogelijkheid om zelf zaken aan te passen. Zo kozen we zelf de keuken. En onze vloer is afgestemd op Hannah. In de tegels maakt ze geen krassen.”

“Aan het kookeiland is het bedienen en laten bedienen. Om de beurt. Met of zonder aperitiefje.”

“We hebben echt het huis dat we wilden. Onze favoriete plek is de hoek van de zetel. En het kookeiland. We bedienen en laten ons om de beurt bedienen. Met of zonder een extra aperitiefje. Sowieso genieten we van de open ruimte. We hebben altijd contact met elkaar. Ook als een van ons nog wat moet werken op de laptop.” Of de volgende match moet voorbereiden. Zowel Kimberley als Elke spelen badminton. Elke zelfs op nationaal niveau. “Als we tegen elkaar spelen, delf ik altijd het onderspit. Daar is niets aan te doen”, lacht de jongste van de twee.

“Aan de overkant van de straat is een school en kinderopvang. Een grote troef want we willen kinderen.”

Locatie is alles. Het jonge koppel woont rustig en toch dichtbij de stad. “Kimberley is opvoedster en ik ben verpleegster op de dienst Radiologie. We willen allebei graag kinderen. De school en kinderopvang zijn hier vlakbij. Een grote troef. In afwachting van een kindje, wandelen we met Hannah in de nieuwe wijk. Dat is ook leuk.”