Charlotte & Maxim

Een miss en een stielman die stapelverliefd zijn en sinds twee weken samenwonen. De jonge Maxim en Charlotte starten het avontuur van hun leven in een moderne koppelwoning van Huyzentruyt.

“Spannend. Morgen komen mijn ouders voor het eerst op bezoek”

Een instuif hebben ze nog niet gehad, maar dat komt er binnenkort wel van. Sinds twee weken wonen Maxim (25) en Charlotte (23) voor het eerst samen. En meteen in hun eigen huis. Dat betekent dat ze met veel trots de voordeur openen. Want Charlotte is zot van haar keuken met passend keukeneiland. En Maxim is fier als een gieter op de verlichting en domotica die hij als handige Harry zelf installeerde. “Er zit al 28 meter led-verlichting in de muren. En er moet nog eens zeven meter bij. De rolluiken, zonwering, muziek en leds: ik bedien alles met de iPad”, vertelt hij met de glimlach.

“We hebben extra ruimte dankzij het platte dak.”

De buren kennen ze al – “Een sympathiek koppel” -, net als de buurt, want Maxims broer woont in dezelfde nieuwe wijk. Ook in een Huyzentruyt-woning. “We zochten een modern huis met een garage en een plat dak omdat je zo plaats wint. Met boven drie kamers, een bureau, badkamer en dressing is dat aardig gelukt. Binnen ons budget!”

“Onze vragen werden gehoord en opgelost. Dat moet je ze nageven.”

De twee leerden elkaar kennen op een fuif in Waregem en zochten eerst in de binnenstad naar een eigen stek. Eindhalte: Beveren-Leie. “Hier vonden we waar voor ons geld. Minpuntjes? Niets dat niet opgelost kan worden. Dat moet ik de mensen van Groep Huyzentruyt nageven: ze luisteren naar problemen en zorgen voor een oplossing”, aldus Maxim die samen met zijn familie zelf actief is in de bouwsector.

“Klaar om te chillen.”

Onder het motto huren is verloren geld lieten de twee er geen gras over groeien. Ze zijn twee jaar samen en hebben de ideale plek gevonden om te relaxen. Tenminste op zondag, want op zaterdag werken ze allebei. “Nu moeten we nog wat schilderen en kleine zaken afwerken, maar straks kunnen we helemaal chillen”, kijkt Charlotte, die niet zo heel lang geleden nog de persprijs won in de Miss Waregem-verkiezing, enthousiast vooruit.

Charlotte & MaximCharlotte & Maxim