Carine & Jan

Met een glaasje cava. Zo word je in stijl ontvangen bij Jan en Carine. Want zeg nu zelf: het leven is toch gemaakt om van te genieten. “Ons nieuw appartement is een stukje Spanje in onze eigen achtertuin.”

“Voor ons is het elke dag vakantie.”

Een nieuw appartement, een nieuw decor, nieuwe meubels en een nieuwe start. Jan en Carine zijn er helemaal klaar voor. “Eigenlijk wou ik volledig verhuizen naar Spanje”, zegt Jan. “Maar Carine wou Avelgem niet verlaten. Ons nieuw appartement is de perfecte oplossing. Of we nu in Spanje, aan zee of hier in ons appartement wonen: het is altijd een beetje vakantie.”

“Ik zou het niet meer anders willen.”

Omdat Jan rugpatiënt is, zag het koppel zich verplicht om hun vroegere villa met grote tuin te verkopen. Een nieuw hoekappartement in een strakke nieuwbouw bood de oplossing. “Op voorhand was ik niet helemaal overtuigd”, bekent Carine. “Als je een grote tuin gewend bent, is een appartement een hele aanpassing. Bij de verkoop van ons vroegere huis moest ik zelfs een traantje wegpinken. Nu zou ik het niet anders meer willen. We maakten de juiste keuze. Absoluut.”

“Barbecueën op het terras.”

De interesse voor een nieuwbouwappartement van de Waregemse bouwgroep was erg bewust. “Onze schoonzoon werkte eerder samen met Huyzentruyt. We kenden de materialen en wisten dat ze kwaliteit bieden. Sarah en Nathalie, onze twee aanspreekpunten, hebben ons stap voor stap begeleid. Een supersamenwerking. Als we belden, hadden we meteen een antwoord.”

“Sarah en Nathalie begeleidden ons stap voor stap. Een superteam.”

Het hoekappartement in residentie Gabriël biedt alle plaats voor de twee levensgenieters. Uiteraard met een groot terras. “We profiteren de hele dag van de zon en hebben zelfs plaats om te barbecueën.” Het hoekappartement brengt heel wat voordelen met zich mee. “De kamers zijn veel ruimer dan je zou vermoeden en we hebben heel veel zicht op de straat. We zitten niet ingesloten. Integendeel, we zien alles”, glundert een trotse Carine.

Carine & JanCarine & Jan