Merelbeke - Gontrode Heirweg (Heirhof)

Dit uniek project met 42 woningen en 5 appartementen werd volgens de hoogste standaard gerealiseerd. De ontwikkeling is tot stand gekomen, rekening houdend met een maximale vrijwaring van het bestaande bosgebied en de plaatselijke fauna en flora.

Ook aan mobiliteit werd de nodige aandacht geschonken. De wagen wordt grotendeels uit het straatbeeld gehaald om het landelijke karakter van de site te benadrukken. Als oplossing hiervoor werd geopteerd voor centrale parkeerhavens op wandelafstand van de woning.

Prachtig, pittoresk en aangenaam. De bosrijke omgeving biedt rust en leent zich tot een verkwikkende wandeling en geeft een serieuze meerwaarde aan het project. Ook kozen we er hier voor om de wegenis in kasseien aan te leggen. Een geslaagde keuze vinden wij, aangezien het rustieke karakter van dit project op deze manier perfect tot uiting komt.

Kortom: een rustige en idyllische verkaveling, weliswaar op slechts 1 km van het centrum van Merelbeke en op 6 km van het centrum van Gent. Door zijn vlotte verbindingsmogelijkheden en zijn heel aparte uitstraling en sfeer is het zowaar een unicum!

Locatie projectgrond
Gontrode Heirweg
Merelbeke
Wenst u uw projectgrond te verkopen?

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

Merelbeke Heirhof nieuwbouwproject
Merelbeke Heirhof nieuwbouwproject
Merelbeke Heirhof nieuwbouwproject
Merelbeke Heirhof nieuwbouwproject
Merelbeke Heirhof nieuwbouwproject
Bent u eigenaar van een projectgrond of site die in aanmerking komt voor een (her)ontwikkeling en wenst u deze te valoriseren?
- Contacteer ons vrijblijvend voor advies en/of samenwerking -