Beveren-Leie - Kleine Heerweg (Park Interlin)

Op de voormalige industriële Interlinsite creëerden we een markant woonproject met ruime parkzone. Via een wedstrijdformule waarop verschillende studiebureaus hebben ingetekend werd door een jury unaniem geopteerd voor een ontwerp met zeer veel aandacht voor ruimte en groen.

De site was voor onze aanwezigheid enorm vervuild, maar onder andere dankzij onze knowhow van sanering en onze ervaring met de sloopsubsidie kreeg deze site een geheel nieuwe invulling. Deze voormalige “brownfield” werd omgezet in een schitterende realisatie die volledig opgaat in de bestaande omgeving. Dé troef van de verkaveling is de ruime parkzone die een nieuw elan geeft aan de buurt. Park Interlin is immers in totaal 6 hectaren groot en maar liefst 1 hectare hiervan is groen.

De kopers komen op de ligging af maar ook op de woonmix die hier gecreëerd werd, namelijk een combinatie van klassieke ééngezinswoningen, stadswoningen en appartementen in het park. Niet enkel de woning of het appartement op zich maar de globale inrichting en inpassing in de openbare ruimte vloeien vlot in elkaar over.

Naast aandacht voor de natuur, hebben wij ook steeds de nodige aandacht voor mobiliteit. Bij Park Interlin is dit op verschillende manieren merkbaar. Zo is er een zachte verbinding voor de zwakke weggebruikers en hebben we ook een kiss and ride-strook voorzien voor ouders die hun kinderen afzetten aan het schooltje vlakbij Park Interlin.

Locatie projectgrond
Kleine Heerweg
Beveren-Leie
Wenst u uw projectgrond te verkopen?

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

Beveren-Leie appartementen
Beveren-Leie appartementen
Beveren-Leie appartementen
Beveren-Leie appartementen detail
Bent u eigenaar van een projectgrond of site die in aanmerking komt voor een (her)ontwikkeling en wenst u deze te valoriseren?
- Contacteer ons vrijblijvend voor advies en/of samenwerking -