Sint-Martens-Lierde - Opstaldries

3 BUITENKANSEN

Sint-Martens-Lierde is een landelijke gemeente met veel groen. Ben je op zoek naar een kwalitatieve nieuwbouwwoning in een natuurrijke en makkelijk bereikbare buurt? Dit project langs Opstaldries biedt 3 buitenkansen: 2 halfopen en 1 gesloten woning in een functioneel en esthetisch doordachte architectuur. Het landelijk karakter en duurzaamheid zijn belangrijke aandachtspunten. Elke woning is gebouwd volgens de geldende EPB-normen en de architect koos voor een warme, stijlvolle en natuurlijke bouwstijl. Deze BEN-woningen zijn voorzien van zonnepanelen en aan de noordelijke zijde van het project geniet je van indrukwekkende vergezichten.

CENTRAAL EN COMFORTABEL WONEN

De doordachte architectuur en de centrale en rustige ligging verzekeren een optimaal wooncomfort en een duurzame thuis op lange termijn. De bewoonbare oppervlakte varieert van 118 tot 124 m2 en het perceel zelf van 334 tot 536 m2. Elke woning beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, bergplaats, inpandige garage of carport. Op de bovenverdieping vind je naast een badkamer met ruimte voor een bad en douche ook 3 slaapkamers.
Op minder dan 10 minuten rijden van het project in Opstaldries vind je verschillende grote supermarkten, een apotheek en kleinere handelszaken. Ook kledingwinkels, banken, een postkantoor en bibliotheek liggen op wandelafstand van dit nieuwe project. Kortom, de perfecte combinatie van rustig wonen vlak bij het centrum.

GENIET VAN TALRIJKE VOORDELEN DANKZIJ DEZE ENERGIEZUINIGE BEN-WONINGEN

De woningen voldoen aan uiterst strenge EPB-eisen en hebben een E-peil 30, wat nog een stuk lager ligt dan de huidige wettelijk vereiste norm. De woningen zijn bijgevolg BEN: Bijna-Energie-Neutraal. Dit wordt bewerkstelligd door verscheidene voordelige technieken op het vlak van warmte- en energievoorziening, zoals zonnepanelen. Deze perfecte EPB-score bezorgt je niet enkel een aanzienlijk lagere energiefactuur, een goede en gezonde binnenlucht en een milieuvriendelijke woning, maar heeft ook nog andere voordelen. Zo verkrijg je eveneens een enorme meerwaarde van je woning in de verkoop- en verhuurmarkt. Bij bepaalde banken krijg je bovendien een voordelig BEN-krediet. En last but not least zorgt je gloednieuwe BEN-woning ook voor een fiscaal voordeel, in het bijzonder een vermindering van de onroerende voorheffing.

Locatie ter hoogte van
Opstaldries 11
9572 Sint-Martens-Lierde

Oost-Vlaanderen
België
Ontvang vrijblijvend meer info

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

Te koop

Lotnr.
Grondopp.
Type
Prijs excl. kosten
Prijs incl. kosten *
Snel verhuizen?
Plan
Lot 01
536 m2
Halfopen
verkocht
verkocht
Lot 02
334 m2
Gesloten
€ 246.249
€ 296.652
download het plan in pdf formaat
Lot 03
461 m2
Halfopen
€ 265.137
€ 319.690
download het plan in pdf formaat

* sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, BTW, architect en veiligheidscoördinatie zijn inbegrepen

Meer info? Bel gratis 0800 30 103
7/7 van 8.00 - 20.00 u

Meldingsplicht

Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: neen
Recht van voorkoop: neen
Overstromingsgevoeligheid: Mogelijk overstromingsgevoelig
Bouwvergunning: neen
Verkavelingsvergunning: ja

Ontvang GRATIS de projectbrochure.

Ontvang onze brochure per post

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?