Oostduinkerke - Leopold II Laan

WONEN OP EEN BOOGSCHEUT VAN HET STRAND

Bent u op zoek naar een permanente bewoning  of een vakantieverblijf aan de Belgische kust? Residentie Askoy II is een kleinschalig appartementsgebouw met een topligging in het centrum van Oostduinkerke. U staat in 5 minuten aan de zeedijk, het strand, een restaurant  of aan de tramhalte om een andere kustgemeente  te bezoeken, ook de duinen liggen op een boogscheut, … ideaal dus om elk vrij moment te genieten van onze kust.

VOOR ELK WAT WILS

Levensgenieters met veel vrienden, een groot gezin, … ? Aan ruimte  is geen gebrek in Residentie Askoy II, elk appartement heeft 3 slaapkamers. Ook uw rust is belangrijk, daarom voorzien wij slechts 2 appartementen op de 1e en 2e verdieping, en 1 penthouse op de 3e verdieping. De terrassen aan de zuidwestkant lenen zich perfect voor de apéro. De appartementen op de eerste verdieping hebben ook een prachtig terras met zicht op de duinen. Of wat had u gedacht van uw eigen verdieping?  Dat kan, op de derde verdieping voorzien wij een knappe penthouse. Hier kan u in alle rust van de ochtendzon of de avondzon genieten want ook de penthouse heeft 2 terrassen. Om parkeerproblemen hoeft u zich niet te bekommeren.  In de ondergrondse garage kan u zowel de wagen als de fiets parkeren.

PARKEERPLAATSEN

Geen parkeerproblemen aan de kust; ondergronds bevinden zich 11 parkeerplaatsen. Uw wagen blijft veilig thuis terwijl u een aangename dag aan het strand spendeert. Verplaatst u zich liever met de fiets?  Goed nieuws! Wij voorzien ook een ruime fietsenstalling. 
 

Locatie ter hoogte van
Leopold II laan 256
8670 Oostduinkerke

West-Vlaanderen
België
Ontvang vrijblijvend meer info

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

Te koop

App nr.
Opp.
Opp. terras
Kamers
Prijs excl. kosten
Prijs incl. kosten *
Plan
Appt 1.1
110.17 m2
52,79 m2
3
verkocht
verkocht
Appt 1.2
115.84 m2
43,76 m2
3
verkocht
verkocht
Appt 2.1
110.17 m2
11,44 m2
3
verkocht
verkocht
Appt 2.2
115.84 m2
13,96 m2
3
verkocht
verkocht

* sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, BTW, architect en veiligheidscoördinatie zijn inbegrepen

Meer info? Bel gratis 0800 30 103
7/7 van 8.00 - 20.00 u

Meldingsplicht

Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Dagvaarding: neen
Recht van voorkoop: neen
Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
Bouwvergunning: ja
Verkavelingsvergunning: neen

Ontvang GRATIS de projectbrochure.

Ontvang onze brochure per post

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?