Geel - Tongerlosebinnenweg

RUSTIG WONEN IN ZAMMEL

Het project ‘Tongerlosebinnenweg’ ligt in Zammel, een rustig dorp op 10 kilometer ten zuiden van Geel. Groep Huyzentruyt ontwikkelt er 2 loten langs de rustige Tongerlosebinnenweg. Daarop worden 2 moderne halfopen woningen met 4 slaapkamers gebouwd. In de onmiddellijke omgeving vind je drie crèches, een kleuter- en een lagere school, een manège, een tennisclub, een apotheker, twee frituren en een supermarkt. Alles wat je nodig hebt dus voor je dagelijkse behoeften. Met de bus of auto sta je daarnaast snel in Westerlo of Geel. Voor de markt op dinsdag of zaterdag bijvoorbeeld, voor je grotere inkopen of voor een avondje uit in de bioscoop of het cultureel centrum.

2 BEN-WONINGEN MET 4 SLAAPKAMERS

De twee percelen hebben een oppervlakte van 348 en 364 m2. De bewoonbare oppervlakte van beide halfopen bebouwingen bedraagt 176 m2. Ze bestaan uit een gelijkvloers, een verdieping en een volwaardige zolder. Naast de woning kan een garage of carport worden bijgebouwd.
Beide bijna-energieneutrale (BEN) woningen zijn als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers de inkomhal met het toilet en de trap, een mooie leefruimte met open keuken en een berging. Door de glazen deur in de keuken en het schuifraam in de leefruimte kijk je uit op de westgerichte achtertuin. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, een badkamer met bad en douche, een apart toilet en een bureau. Een vaste trap brengt je tot slot naar de zolder van 46 m2. Onder het zadeldak (met 10 zonnepanelen) komen nog twee slaapkamers, de technische berging en een extra ruimte die kan dienen als hobbykamer, speelkamer of dressing. 

GENIET VAN TALRIJKE VOORDELEN DANKZIJ DEZE ENERGIEZUINIGE BEN-WONINGEN

De woningen voldoen aan uiterst strenge EPB-eisen en hebben een E-peil 30, wat nog een stuk lager ligt dan de huidige wettelijk vereiste norm. De woningen zijn bijgevolg BEN: Bijna-Energie-Neutraal. Dit wordt bewerkstelligd door verscheidene voordelige technieken op het vlak van warmte- en energievoorziening, zoals zonnepanelen. Deze perfecte EPB-score bezorgt je niet enkel een aanzienlijk lagere energiefactuur, een goede en gezonde binnenlucht en een milieuvriendelijke woning, maar heeft ook nog andere voordelen. Zo verkrijg je eveneens een enorme meerwaarde van je woning in de verkoop- en verhuurmarkt. Bij bepaalde banken krijg je bovendien een voordelig BEN-krediet. En last but not least zorgt je gloednieuwe BEN-woning ook voor een fiscaal voordeel, in het bijzonder een vermindering van de onroerende voorheffing.

Locatie ter hoogte van
Tongerlosebinnenweg
2440 Geel

Antwerpen
België
Ontvang vrijblijvend meer info

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

Te koop

Lotnr.
Grondopp.
Type
Prijs excl. kosten
Prijs incl. kosten *
Snel verhuizen?
Plan
Lot 02
364 m2
Halfopen
€ 321.609
€ 382.834
download het plan in pdf formaat
Lot 03
348 m2
Halfopen
€ 316.809
€ 377.523
download het plan in pdf formaat

* sleutel-op-de-deur afwerking, grond, notariskosten, registratierechten, BTW, architect en veiligheidscoördinatie zijn inbegrepen

Meer info? Bel gratis 0800 30 103
7/7 van 8.00 - 20.00 u

Meldingsplicht

Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Dagvaarding: neen
Recht van voorkoop: neen
Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
Bouwvergunning: neen
Verkavelingsvergunning: ja

Ontvang GRATIS de projectbrochure.

Ontvang onze brochure per post

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?