Thuis in betaalbaar wonen

Betrouwbaar, Betaalbaar, Efficiënt & Ontzorgend

Groep Huyzentruyt is met meer dan 100 jaar ervaring een gevestigde waarde in de bouwsector. De betrouwbare groep realiseert betaalbare en duurzame woningen -zowel alleenstaande, rij- als koppelwoningen- en appartementen waarbij de nieuwste materialen en bouwtrends toegepast worden. De koper wordt zorgvuldig geadviseerd en begeleid gedurende het volledige bouwproces. Zowel particulieren als investeerders kunnen rekenen op persoonlijke aanpak, een efficiënte service en worden volledig ontzorgd.

In cijfers

Hoog van de toren blazen is niet ons ding. We blijven liever met de voeten op de grond. Toch kunnen we er niet van onderuit: 100 jaar bouwervaring brengt belangrijke troeven met zich mee.

  • Actief in meer dan 80 gemeenten
  • 240 bouwexperten
  • 100 miljoen euro omzet
  • familiebedrijf: Philippe Huyzentruyt is de 4de generatie
  • 1 Expert Center

Ontwikkelen is een vak

De woonvorm van vandaag is niet die van morgen. Een team van ontwikkelaars, architecten, urbanisten en juristen buigen zich over een kwalitatieve woonomgeving voor vandaag en morgen, rekening houdend met een wijzigende demografie, grondgebruik, mobiliteit en beschikbaar budget. Dat resulteert in vernieuwende woonsites die de norm worden voor onze latere urbanisatie.

Van stad tot platteland

Van De Panne tot Leuven, van Antwerpen tot La Louvière. Groep Huyzentruyt vind je overal. Onze projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Brabant en Henegouwen.

Klaar en helder

Glashelder en recht-door-zee. Groep Huyzentruyt staat voor betrouwbaar vakmanschap zonder poespas. Wij houden het graag eenvoudig en persoonlijk. Dat doen we elke dag met volle goesting en gedrevenheid. Omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen.

Wenst u meer info over ons bedrijf?

Selecteer uw gemeente:

U wenst onze nieuwsbrief te ontvangen