Koopwoning - Kuurne

Aangename parksfeer in Kuurne

Vlak bij het centrum van Kuurne ligt de verkaveling Seizoenswijk, een vernieuwend woonproject dat inspeelt op uiteenlopende noden van de toekomstige bewoners. Door de grote variatie aan verschillende woningtypes - starterswoningen, gezinswoningen en appartementen, tot bouwen à la carte - biedt de wijk voor iedereen wat wils.

Met een centrale groenzone, streekeigen bomen, banken, rustige leefstraten zonder doorgaand verkeer en fietsdoorgangen werd een aangename parksfeer gecreëerd, ideaal voor gezinnen die hun kinderen willen grootbrengen in een veilige en groene omgeving. In de Najaarsweg vind je de klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes.

Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

Ontdek hier ons volledig aanbod in deze woonomgeving.

Locatie
Muntstraat 7
8520 Kuurne

Geïnteresseerd in een bezoek? Maak een afpraak

Ervaar een 360 graden rondleiding

Play video now Kijkwoning virtuele rondleiding
Inkomhal
Interieur badkamer
Initerieur woonkamer
Interieur kinderkamer
Interieur salon