Bouwen op maat - Deerlijk

Strak, gezellig en energiezuinig

Met deze kijkwoning, gelegen te Deerlijk richten wij ons hoofdzakelijk op particulieren met een eigen stuk grond die hun bouwproject willen toevertrouwen aan een bouwbedrijf dat gepersonaliseerd bouwt en de aandacht voor woon- en leefcomfort centraal stelt. Het resultaat mag er zijn: het is een moderne en toch gezellige kubusvormige woning die de energiezuinigheid niet in de weg staat.

Strakke, no-nonsensarchitectuur

Deze moderne en strakke kijkwoning kreeg de naam Modula, verwijzend naar 'moduleerbaar'. Je kan de woning volledig aanpassen naar jouw voorkeuren. Je vertrekt vanuit een basismodel, en vult dat aan met de modules die je wenst: een slaapkamer, een garage, enzovoort. Je hoeft zelfs niet vanuit de kijkwoning te vertrekken. Je kan echt vanaf niks een eigen strakke woning moduleren. De Modula-architectuur is er perfect op voorzien om ook als driegevelwoning te worden gebouwd.

Hoog belevingscomfort

Aan de buitenkant bekoort de kijkwoning door de geslaagde combinatie van zwartgrijs aluminium buitenschrijnwerk met een bruinzwarte gevelsteen die in wild verband werd gemetst met behulp van dunbedmortel. De gevel lijkt daardoor sterk op verlijmd metselwerk. Ook het platte dak sluit perfect aan bij het beeld van een strakke, moderne woning.

Bij het binnenkomen verrast vooral het hoge belevingscomfort. Centraal staat een open leefkeuken met een afwaseiland. Hier kan iedereen van het gezin en daarbuiten samenkomen om ook tijdens het koken te genieten van 'quality time'. Een ingebouwde gashaard zondert de keuken en eetplaats gedeeltelijk af van de ruime zithoek. Ook de zwevende, gesloten Z-trap in de ontbijthoek geeft de leefruimte een speciale toets. De warmte van de eiken trap herhaalt zich in het parket, en vormt een mooi contrast met de strakheid van de keuken en de gietvloer. Grote glaspartijen geven zicht op de tuin en halen volop daglicht naar binnen. Verder herbergt de benedenverdieping een inkom met toilet, een handige berging en een wasruimte. Op de bovenverdieping tellen we een overloop, een ruime slaapkamer met dressing, 2 kinderkamers, een afzonderlijk toilet en een strak ingerichte badkamer met een inloopdouche in gietvloer.

Een huis met toekomst

Wie vandaag een kijkwoning voorstelt, kan niet voorbijgaan aan de steeds strengere eisen op het vlak van energiebesparing en ventilatie. Zonder in extremen te vervallen laten we zien wat voor een doorsnee gezin, bestaande uit vier personen mogelijk is. Een energiezuinige woning in cijfers: K36 en E50.

Te koop!

De Modula-kijkwoning wordt tegenwoordig te koop aangeboden. Klik hier voor meer informatie omtrent de prijzen.

Locatie
Roelskouter
8540 Deerlijk

Geïnteresseerd in een bezoek? Maak een afpraak

Ervaar een 360 graden rondleiding

Play video now Kijkwoning virtuele rondleiding

Bekijk de video

Play video now Kijkwoning video
Trap kijkwoning Deerlijk
Slaapkamer kijkwoning
Exterieur kijkwoning Deerlijk
Haard
Trap