Investeren in vastgoed

Ga voor rendement

Neem vandaag je tijd en profiteer morgen. Beleggen in vastgoed is beleggen met dubbele winst. Op korte termijn geniet je van de huuropbrengsten, op lange termijn heb je een haast zekere meerwaarde. Zeker bij populaire, fiscaal aantrekkelijke, compacte huurwoningen. En laat dat nu net onze specialiteit zijn.

Kies zelf je belegging

Een compacte woning om te verhuren, bouwgrond om te laten rijpen, het samenbrengen van co-investeerders of projectfinanciering. Investeren in vastgoed kan in vele vormen. Als actieve investeerder of als passieve geldschieter? Dat kies je zelf. Ga voor een duurzame belegging.

De meest rendabele investering

De vraag naar kwalitatieve huurwoningen groeit. Om de woonnood op te vangen zijn er tegen 2020 minstens 25.000 nieuwe woningen nodig. Alleen al in Vlaanderen. Woonkredieten zijn voor starters of alleenstaanden moeilijk toegankelijk, waardoor de vraag naar huurwoningen enkel stijgt.

Zekerheid op lange termijn

Beurzen crashen, maar bakstenen blijven. Bekijk gerust de cijfers: de Belgische vastgoedmarkt is structureel gezond, al decennialang en dat blijft zo. Dat kan je van onvoorspelbare beurzen niet zeggen.

Investeringsvastgoed voor jouw budget?

Gemeente

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?