Open Wervendag

Ter ere van Open Wervendag opent Groep Huyzentruyt niet enkel zijn kijkwoningen, maar uiteraard ook enkele werven. Zo kan je naast onze kijkwoningen op dezelfde verkavelingen ook enkele woningen in opbouw bezoeken in Kortemark (lot 44), Kuurne (lot 78S) en Stene (lot 405). Hou je het liever hoog en droog? Bezoek dan onze twee appartementsgebouwen in opbouw in Kortemark en Kuurne.

Er vallen in totaal 8 locaties te ontdekken die dag, zowel in West-Vlaanderen (Kuurne, Deerlijk, Stene, Kortemark) als Oost-Vlaanderen (Berchem, Oosterzele), alsook in Henegouwen (Moeskroen). Bekijk hieronder een overzicht van onze 8 locaties en beslis alvast met welke je wenst kennis te maken. Op de verschillende werven kan je velerlei indrukken opdoen en diverse kijkwoningen in uiteenlopende stijlen ontdekken.

Heb je interesse in een woning op één van onze verkavelingen of sta je op het punt om te bouwen? Kom dan zeker en vast onze werven bezoeken en ontdek de vele voordelen van bouwen met Groep Huyzentruyt. Van ruwbouwappartement over ruwbouwwoning tot kijkwoning: Groep Huyzentruyt laat op Open Wervendag met veel plezier het hele scala aan activiteiten in het bouwproces zien.

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Berchem: woonproject Helios II

De zes woningen in Helios II genieten van een praktische indeling waarbij iedere vierkante meter volledig benut wordt. Op Open Wervendag kan de kijkwoning (lot 6) in Scandinavische stijl bezocht worden. Ervaar het loftgevoel dat de kijkwoning te bieden heeft. Een loftgevoel dat gecreëerd wordt door een ruime open keuken met eetplaats, een ruime woonkamer, drie comfortabele slaapkamers én een ruime badkamer.

Zonnestraat 7, 9690 Berchem

Meer info ...

Deerlijk

Je kunt uitgebreid rondkuieren in onze twee volledig ingerichte referentiewoningen en een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Eengezinswoning Bonneville is een woning in hedendaagse architectuur waarbij elke vierkante meter optimaal benut wordt. Onze bouwen-op-maatwoning Modula is een strakke, gezellige en energiezuinige woning met een hoog belevingscomfort.

Roelskouter, 8540 Deerlijk

Meer info ...

Kortemark: woonproject Zuiderpark

Maak kennis met Zuiderpark. De budgetvriendelijke architectuur en de energiezuinige materialen die gebruikt worden voor alle woningen hier zorgen ervoor dat ze een betaalbare, rendabele investering zijn voor iedereen. Breng een bezoek aan onze moderne kijkwoning (lot 28): een compacte, energiezuinige en betaalbare woning die werd opgetrokken in een moderne architectuur met streekeigen materialen. Je kan er ook een lot in opbouw (lot 44) aantreffen.

Amersveldestraat t.h.v. huisnummer 16, 8610 Kortemark

Meer info ...
Kijkwoning Kortemark

Kortemark: residentie ’t Wit Peerd

Ontdek de kwalitatieve bouwmaterialen waarmee de appartementen van Residentie 't Wit Peerd gebouwd wordt. Door de verspringende hoogtes wordt de horizontaliteit van het gebouw doorbroken. De vierde bouwlaag is afgewerkt met gelijmd aluminium en zorgt voor een eigentijdse look. Om de inkijk in de aanpalende tuinen te minimaliseren, zijn er aan de achterzijde van het gebouw passerellen voorzien. In tegenstelling tot onze andere werven is hier eigenlijk geen kijkwoning voorzien. Speciaal voor Open Wervendag stellen onze werfleiders toch met veel trots de appartementen in opbouw van Residentie 't Wit Peerd aan je voor.

Stationsstraat, 8610 Kortemark

Meer info ...

Kuurne: woonproject Seizoenswijk

De verkaveling Seizoenswijk is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. De tijdloze nieuwbouwwoning die ingericht is tot een inspirerende tijdloze kijkwoning (lot 23S) opent zijn deuren voor bezoekers. Naast deze woning is ook een woning in opbouw (lot 78S) een bezoekje waard. Wie op zoek is naar een appartement of gewoon geïnteresseerd is in hoogbouw zal hier op zijn gading vinden, want voor deze gelegenheid stellen we ook de appartementen (in opbouw) open.

Najaarsweg, 8520 Kuurne

Meer info ...

Moeskroen: residentie Les Moulins Delval

Het appartementsgebouw Résidence Les Moulins Delval is ideaal gelegen voor wie in de stad, maar toch rustig wil wonen. Het appartementsgebouw beschikt over een eigen private tuin en is nabij een prachtig park gelegen. Op Open Wervendag kan je het volledig ingerichte kijkappartement (appartement 1.4) bezichtigen en krijg je bovendien een begeleide rondleiding doorheen het volledige appartementsgebouw.

Hoek van Rue du Bilemont en Rue de la Belle Vue, 7700 Moeskroen

Meer info ...

Oostende: woonproject ‘t Baanhof

Wil je betaalbaar wonen, vlakbij de stadskern van Oostende en dus vlakbij onze kust, of ben je op zoek naar een tweede verblijf? Dan is ’t Baanhof (Stene, vlakbij Oostende) ideaal. Tevens ideaal voor gezinnen met kinderen of bewoners die op zoek zijn naar een nieuwe en kalme woonomgeving met heel wat fiets- en wandelfaciliteiten in de buurt. Op deze verkaveling opent op Open Wervendag de kijkwoning (lot 381) en een woning die momenteel nog in opbouw is (lot 405).

Rietmusstraat, 8400 Stene

Meer info ...

Oosterzele: inspiratiewoning Bouwen Op Maat

Onze kijkwoning in Oosterzele is het perfecte voorbeeld van hoe je met Groep Huyzentruyt kunt bouwen op maat op een slimme manier. Het betreft namelijk een compacte woning met de allures van een immense villa, met een slim gebruik van ruimtes en bovendien met een energiezuinig karakter in een aangename leefomgeving. Bezoek ons en ontdek nog meer voordelen van bouwen op maat met Groep Huyzentruyt!

Geraardsbergsesteenweg 241b, 9860 Oosterzele (Balegem)

Meer info ...
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.