Open Wervendag 2018

Ter ere van Open Wervendag opent Groep Huyzentruyt niet enkel zijn kijkwoningen, maar uiteraard ook enkele werven. Zo kan je naast onze kijkwoningen op dezelfde verkavelingen ook enkele woningen in opbouw bezoeken in De Haan en Kuurne

Er vallen in totaal 12 locaties te ontdekken die dag, zowel in West-Vlaanderen (Kuurne, Deerlijk, Heule, Kortemark, De Haan) als Henegouwen (Moeskroen, Bellecourt), alsook in Vlaams Brabant (Boutersem). Bekijk hieronder een overzicht van onze 12 locaties en beslis alvast met welke je wenst kennis te maken. Op de verschillende werven kan je velerlei indrukken opdoen en diverse kijkwoningen in uiteenlopende stijlen ontdekken.

Heb je interesse in een woning op één van onze verkavelingen of sta je op het punt om te bouwen? Kom dan zeker en vast onze werven bezoeken en ontdek de vele voordelen van bouwen met Groep Huyzentruyt. Van ruwbouwappartement over ruwbouwwoning tot kijkwoning: Groep Huyzentruyt laat op Open Wervendag met veel plezier het hele scala aan activiteiten in het bouwproces zien.

Wanneer?

Zondag 6 mei 2018
Van 10 uur tot 17 uur

Waar?

Zie onderstaande locaties

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Kuurne: project in opbouw

Residentie Koriander maakt deel uit van 3 appartementsblokken die gebouwd worden in de verkaveling Seizoenswijk. De heldere lichtinval dankzij de grote ramen zet het ruimtegevoel extra in de verf. Daarnaast beschikt ieder appartement over twee slaapkamers en een badkamer met douche. Een extra pluspunt: op het zuidelijk gericht terras kun je volop genieten van het uitzicht over het Korianderplein. De overige terrassen kijken uit op een vijver en open velden. Uiteraard werd ook gedacht aan voldoende parkeerruimte. Zo telt de kelder van het gebouw 18 parkeerplaatsen (sommige appartementen beschikken dus over 2 plaatsen) en een ruime fietsenstalling.

Maak een wandeling door het appartementsgebouw in ruwbouwfase en aan de hand van een begeleide rondgang zal u merken hoe het lichtrijke appartement opgetrokken werd.

Korianderplein 41, 8520 Kuurne

Meer info ...

De Haan: project in opbouw

De 9 moderne nieuwe appartementen in De Haan bevinden zich op de hoek van de Beethovenlaan en de Kardinaal Mercierlaan. Ze zijn verspreid over het gelijkvloers en twee verdiepingen, met per etage 3 appartementen. De bewoonbare oppervlakten variëren van 91m² tot 123m².

Elke woonunit heeft een ruime woonkamer met open keuken en een ruime berging. De heldere lichtinval verworven door de grote ramen benadrukt het ruimtegevoel en maakt het project tevens tot een lichtrijk geheel. Daarnaast beschikt ieder appartement over twee tot drie slaapkamers en een badkamer met bad of douche. Het gebouw is uiteraard voorzien van een lift.

Beethovenlaan, 8420 De Haan

Meer info ...

Boutersem: kijkwoning

Deze halfopen woning in het gezellige Binnenhof te Boutersem kent een strakke architectuur met een tijdloze toets. Details in hout sluiten mooi aan bij de natuurlijke omgeving. De grote glaspartijen zorgen voor natuurlijk licht in de leef-en woonruimte.

De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. Sowieso geniet je op de ruime verdieping van drie slaapkamers en een elegante badkamer.

Binnenhof 13, 3370 Boutersem

Meer info ...

Deerlijk: kijkwoning

Je kunt uitgebreid rondkuieren in onze twee volledig ingerichte referentiewoningen en een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Eengezinswoning Bonneville is een woning in hedendaagse architectuur waarbij elke vierkante meter optimaal benut wordt. Onze bouwen-op-maatwoning Modula is een strakke, gezellige en energiezuinige woning met een hoog belevingscomfort.

Roelskouter, 8540 Deerlijk

Meer info ...

Kortemark: kijkwoning

Maak kennis met Zuiderpark. De budgetvriendelijke architectuur en de energiezuinige materialen die gebruikt worden voor alle woningen hier zorgen ervoor dat ze een betaalbare, rendabele investering zijn voor iedereen. Breng een bezoek aan onze moderne kijkwoning (lot 28): een compacte, energiezuinige en betaalbare woning die werd opgetrokken in een moderne architectuur met streekeigen materialen.

Amersveldestraat 21, 8610 Kortemark

Meer info ...
Kijkwoning Kortemark

Bellecourt: kijkwoning

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 309 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruimte berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

Coron des Diales 18, 7170 Manage (Bellecourt)

Meer info ...

Kuurne: kijkappartement

In Kuurne ontvangen wij u met gepaste trots  in ons splinternieuwe kijkappartement in Residentie ‘Saffraan’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne.

Saffraanweg 1, 8520 Kuurne

Meer info ...

Moeskroen: kijkappartement

In het centrum van Moeskroen biedt Groep Huyzentruyt 13 moderne appartementen aan met alle hedendaagse comfort. Deze locatie is ideaal voor wie in de stad, maar toch in een groene buurt wil wonen. Het appartementsgebouw beschikt over een eigen privatieve tuin en is nabij Le Parc de Mouscron, een prachtig park, gelegen. De appartementen verrassen u met hun architectuur en vormgeving.

Rue du Bilemont 68, 7700 Moeskroen

Meer info ...

Kuurne: kijkwoning

Vlak bij het centrum van Kuurne ligt de verkaveling Seizoenswijk, een vernieuwend woonproject dat inspeelt op uiteenlopende noden van de toekomstige bewoners. Door de grote variatie aan verschillende woningtypes - starterswoningen, gezinswoningen en appartementen, tot bouwen à la carte - biedt de wijk voor iedereen wat wils.

Met een centrale groenzone, streekeigen bomen, banken, rustige leefstraten zonder doorgaand verkeer en fietsdoorgangen werd een aangename parksfeer gecreëerd, ideaal voor gezinnen die hun kinderen willen grootbrengen in een veilige en groene omgeving. In de Najaarsweg vind je de klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes.

Najaarsweg,  8520 Kuurne

Meer info ...

Heule: kijkwoning

In de levendige gemeente Heule - deelgemeente van Kortrijk - worden in de Roeselaarsestraat 79 prachtige nieuwbouwwoningen gebouwd, waarvan 33 systeembouwwoningen (type Bonneville) en 46 moduswoningen met carport en bergruimte. Lot 59 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot het tweede type, nl. een moduswoning. Hier vindt u hoe dan ook duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen voor zowel starters, alleenstaanden als jonge gezinnen met kinderen.

Roeselaarsestraat 38, 8510 Heule

Meer info ...
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.