Open Wervendag 2019

Ter ere van Open Wervendag opent Groep Huyzentruyt niet enkel zijn kijkwoningen, maar uiteraard ook enkele werven. Zo kan je naast onze kijkwoningen op dezelfde verkavelingen ook enkele appartementen en woningen in opbouw bezoeken in Aalst, Kuurne, Kortrijk, Waregem, Zwevegem

Er vallen in totaal 11 locaties te ontdekken die dag, zowel in West-Vlaanderen (Kuurne, Kortrijk, Zwevegem, Waregem), Oost-Vlaanderen (Aalst, Herzele), Henegouwen (Bellecourt), alsook in Vlaams Brabant (Boutersem). Bekijk hieronder een overzicht van onze 11 locaties en beslis alvast met welke je wenst kennis te maken. Op de verschillende werven kan je allerlei indrukken opdoen en diverse kijkwoningen in uiteenlopende stijlen ontdekken.

Heb je interesse in een woning op één van onze verkavelingen of sta je op het punt om te bouwen? Kom dan zeker en vast onze werven bezoeken en ontdek de vele voordelen van bouwen met Groep Huyzentruyt. Van ruwbouwappartement over ruwbouwwoning tot kijkwoning: Groep Huyzentruyt laat op Open Wervendag met veel plezier het hele scala aan activiteiten in het bouwproces zien.

Wanneer?

Zondag 19 mei 2019
Van 10 uur tot 17 uur

Waar?

Zie onderstaande locaties

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Aalst: project in opbouw

Deze appartementen zijn stuk voor stuk architecturale pareltjes. Iedere ruimte werd heel doordacht ingedeeld zodat u ten volle kan genieten van uw nieuwe flat. Een groene thuis als het ware, want hier woont u voortaan in een prachtige omgeving waar heel veel aandacht wordt besteed aan comfort, rust én de gezondheid van zijn nieuwe bewoners. Niet voor niets krijgen deze flats een perfecte EPB-score. Ze hebben een E-peil 30 en zijn bijgevolg BEN: Bijna-Energie-neutraal. De fiscale voordelen voor een BEN-woning zijn trouwens zeer aantrekkelijk : gedurende 5 jaar geniet u van 50% op de onroerende voorheffing. Elk appartement kreeg ook één of meerdere ondergrondse parkeerplaatsen en een berging toegewezen.

Sleedoorn 1, 9300 Aalst

Meer info ...

Bellecourt: kijkwoning

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 309 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruimte berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

Uitzondering: Open van 10.00u tot 14.00u.

Coron des Diales 18, 7170 Manage (Bellecourt)

Meer info ...

Boutersem: kijkwoning

Deze halfopen woning in het gezellige Binnenhof te Boutersem kent een strakke architectuur met een tijdloze toets. Details in hout sluiten mooi aan bij de natuurlijke omgeving. De grote glaspartijen zorgen voor natuurlijk licht in de leef-en woonruimte.

De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. Sowieso geniet je op de ruime verdieping van drie slaapkamers en een elegante badkamer.

Binnenhof 13, 3370 Boutersem

Meer info ...

Deerlijk: kijkwoning

Je kunt uitgebreid rondkuieren in onze volledig ingerichte referentiewoning en een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Onze bouwen-op-maatwoning Modula is een strakke, gezellige en energiezuinige woning met een hoog belevingscomfort.

Roelskouter, 8540 Deerlijk

Meer info ...

Herzele: kijkwoning

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Aalst, vind je in Herzele nog 15 landelijke nieuwbouwwoningen. De woningen maken deel uit van een rustige en charmante verkaveling in een zijstraat van de Heibaan.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Herzele (lot 14)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

Masteluinstraat 75, 9550 Herzele

Meer info ...

Kortrijk: kijkwoning + project in opbouw

Combineer comfort met betaalbaarheid. Deze stadswoningen bieden alle comfort op een kleinere oppervlakte en staan voor compact, duurzaam en betaalbaar wonen. De uitgekiende indeling zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte. Deze woningen zijn opgebouwd in twee volle verdiepen, bestaande uit een ruime woonkamer met een open keuken, een badkamer met bad én douche en drie slaapkamers.De woningen liggen bovendien in een kindvriendelijke omgeving in een verkeersvrije straat.

Rekollettenstraat 1, 8500 Kortrijk

Meer info ...

Kuurne: project in opbouw

Residentie Koriander maakt deel uit van 3 appartementsblokken die gebouwd worden in de verkaveling Seizoenswijk. De heldere lichtinval dankzij de grote ramen zet het ruimtegevoel extra in de verf. Daarnaast beschikt ieder appartement over twee slaapkamers en een badkamer met douche. Een extra pluspunt: op het zuidelijk gericht terras kun je volop genieten van het uitzicht over het Korianderplein. De overige terrassen kijken uit op een vijver en open velden. Uiteraard werd ook gedacht aan voldoende parkeerruimte. Zo telt de kelder van het gebouw 18 parkeerplaatsen (sommige appartementen beschikken dus over 2 plaatsen) en een ruime fietsenstalling.

Maak een wandeling door het appartementsgebouw in ruwbouwfase en aan de hand van een begeleide rondgang zal u merken hoe het lichtrijke appartement opgetrokken werd.

Korianderplein 41, 8520 Kuurne

Meer info ...

Kuurne: kijkwoning

Vlak bij het centrum van Kuurne ligt de verkaveling Seizoenswijk, een vernieuwend woonproject dat inspeelt op uiteenlopende noden van de toekomstige bewoners. Door de grote variatie aan verschillende woningtypes - starterswoningen, gezinswoningen en appartementen, tot bouwen à la carte - biedt de wijk voor iedereen wat wils.

Met een centrale groenzone, streekeigen bomen, banken, rustige leefstraten zonder doorgaand verkeer en fietsdoorgangen werd een aangename parksfeer gecreëerd, ideaal voor gezinnen die hun kinderen willen grootbrengen in een veilige en groene omgeving. In de Najaarsweg vind je de klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes.

Najaarsweg,  8520 Kuurne

Meer info ...

Kuurne: kijkappartement

In Kuurne ontvangen wij u met gepaste trots  in ons splinternieuwe kijkappartement in Residentie ‘Saffraan’. Het appartementsgebouw maakt deel uit van een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne.

Saffraanweg 1, 8520 Kuurne

Meer info ...

Waregem: project in opbouw

Groep Huyzentruyt ontwikkelt samen met het Waregems architectenbureau, Wielfaert Architecten bvba, een prestigieus project in hartje Waregem: Balneae. Geen residentie, geen hof, wel badplaats. De naam is dan ook summier gekozen: Balneae betekent namelijk ‘badplaats’ in het Latijn. Het project omvat een groene ontmoetingsplaats met zwembad in een zuidoostgerichte tuin. Op die manier is er naast wooncomfort ook leefcomfort.

Op het gelijkvloers zijn er 4 entiteiten , waaronder 2 handelszaken of panden voor vrije beroepen. Er komen ook 2 appartementen en een tuin op het gelijkvloers. De tuin zal veel begroeiing hebben en er wordt bovendien een poolhouse met zwembad voorzien. Enkel te betreden door de bewoners uiteraard. Op de eerste, tweede en derde verdieping worden er telkens 3 appartementen (tussen de 90 en de 110 m²) gerealiseerd met telkens 2 slaapkamers en zeer ruime terrassen. Op de bovenste verdieping komt een penthouse van 156 m² met een terras uitkijkend op zowel de tuinzone als de Stormestraat.

Stormestraat 0, 8790 Waregem

Meer info ...

Zwevegem: kijkwoning + project in opbouw

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 49 nieuwbouwwoningen en 11 bouwgronden.
De verkaveling biedt 4 zones met een eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen.
Naast de 49 nieuwbouwwoningen, kun je ook je eigen woning ontwerpen naar eigen smaak op één van de 11 bouwgronden.
Lot 50 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht als kijkwoning en behoort tot het type moduswoning.
Hier vindt u hoe dan ook duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen voor zowel starters, alleenstaanden als jonge gezinnen met kinderen.

Avelgemstraat 115,  8550 Zwevegem

Meer info ...
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.