Groep Huyzentruyt Open Huizendag

Staat u op het punt te bouwen? Zou u graag ideeën en trends opsnuiven in de praktijk? Groep Huyzentruyt helpt u hierbij graag vooruit, hoe dan ook als inspiratiebron en graag ook als uw bouwprofessional van dienst.

Op Open Huizendag op zondag 18 maart kan u onze kijkwoningen en projecten in uw streek ontdekken. Bekijk hieronder een overzicht van de kijkwoningen en projecten waarvan deuren en ramen speciaal voor u wijd open zullen staan. Alle kijkwoningen en projecten zijn te bezoeken tussen 14u en 17.30u.

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Nieuwe kijkwoning Boutersem

De kijkwoning geniet van een hedendaagse architectuur met plat dak en 3 slaapkamers. Grote glaspartijen bezorgen je natuurlijk licht in je leef- en woonruimte. De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. 

 • Adres: Binnenhof 13, Boutersem
 • Bezoekuren:  Uitzondelijk  van 10u - 17.30u
Meer info ...

Kijkappartement nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling ‘Kuurne – Seizoenswijk’ is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Naast de wooneenheden en bouwgronden biedt ‘Kuurne – Seizoenswijk’ plaats voor 3 appartementencomplexen, Kuurne Saffraan, Kuurne Salie en Kuurne Koriander

 • Adres: Saffraanweg 1, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruime berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

 • Adres: Coron des Diales 19, 7170 Manage (Bellecourt)
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...

Kijkwoningen en toonzaal te Deerlijk

In Deerlijk kunt u twee kijkwoningen en de Groep Huyzentruyt toonzaal bezoeken. Onze kijkwoningen zijn een ware bron van inspiratie en reiken vaak nieuwe en verrassende ideeën aan voor uw eigen woning. Hier kan u uitgebreid rondkuieren of een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Dit allemaal op één locatie, te ontdekken op eigen houtje of onder begeleiding van onze bouwadviseurs.

Verschillende kijkwoningen:

 • Bonneville: strakke sobere architecturale vormgeving, deze woning keert regelmatig terug in onze projecten.
 • Modula: strakke architectuur, referentiewoning voor bouwen op maat.
 • Adres: Roelskouter, 8540 Deerlijk
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Kijkwoning Deerlijk

Kijkwoning nieuwbouwproject Heule

In de levendige gemeente Heule bouwt Groep Huyzentruyt 46 moduswoningen, 33 projectwoningen (18 halfopen en 15 gesloten bebouwingen van het type Bonneville). De verkaveling, bovendien vlakbij Kortrijk gelegen, is bereikbaar via de Roeselaarsestraat en de Vlasrootstraat. Bezoek hier onze kijkwoning (lot 59), een gesloten bebouwing op 148 m².

 • Adres: Roeselaarsestraat t.h.v. huisnummer 38 - 8501 Heule (Kortrijk)
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Interieur kijkwoning Heule

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling Seizoenswijk in Kuurne is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Onze kijkwoning in Kuurne is een klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes. Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

 • Adres: Najaarsweg, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

Kijkwoning nieuwbouwproject Kortemark

Het project Zuiderpark is gelegen op de voormalige fabriekssite van Bonduelle, op het kruispunt van de Amersveldestraat en de Staatsbaan. Hier biedt Groep Huyzentruyt 74 nieuwbouwwoningen aan die worden opgetrokken in een moderne architectuur met streekeigen materialen. Houdt u van strak en modern? Dan weet u deze halfopen, duurzame en volledig uitgeruste kijkwoning in Zuiderpark vast te smaken. Gelegen in een rustige, makkelijk te bereiken buurt op wandelafstand van het centrum en het station van Kortemark, is ze een ideale starterswoning voor gezinnen met of zonder kinderen. Door de uitgekiende indeling en het optimale gebruik van ruimte, biedt deze woning alle comfort op een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 100 m².

 • Adres: Amersveldestraat t.h.v. huisnr. 16, 8610 Kortemark
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Exterieur kijkwoning Kortemark
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 704a
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.