Open Huizendag zondag 9 december

Staat u op het punt te bouwen? Zou u graag ideeën en trends opsnuiven in de praktijk? Groep Huyzentruyt helpt u hierbij graag vooruit, hoe dan ook als inspiratiebron en graag ook als uw bouwprofessional van dienst.

Op Open Huizendag op zondag 9 december kan u onze kijkwoningen en projecten in uw streek ontdekken. Bekijk hieronder een overzicht van de kijkwoningen en projecten waarvan deuren en ramen speciaal voor u wijd open zullen staan. Alle kijkwoningen en projecten zijn te bezoeken tussen 14u en 17.30u.

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Kijkwoning nieuwbouwproject Aalst

In de Immerzeeldreef in Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Het project is 59ha groot, met een geïntegreerd landschapspark van maar liefst 17ha. 
Geniet van talrijke voordelen dankzij deze energiezuinige BEN-woningen.  De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Alle moderne nieuwbouwwoningen bestaan uit 2 bouwlagen met plat dak.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Aalst (lot 16)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

 • Adres: Sleedoorn 2Aalst
 • Bezoekuren: van 14u - 17.30u
Meer info ...

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruime berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

 • Adres: Coron des Diales 19, 7170 Manage (Bellecourt)
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...

Nieuwe kijkwoning Boutersem

De kijkwoning geniet van een hedendaagse architectuur met plat dak en 3 slaapkamers. Grote glaspartijen bezorgen je natuurlijk licht in je leef- en woonruimte. De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. 

 • Adres: Binnenhof 13, Boutersem
 • Bezoekuren:  14u - 17.30u
Meer info ...

Kijkwoningen en toonzaal te Deerlijk

In Deerlijk kunt u twee kijkwoningen en de Groep Huyzentruyt toonzaal bezoeken. Onze kijkwoningen zijn een ware bron van inspiratie en reiken vaak nieuwe en verrassende ideeën aan voor uw eigen woning. Hier kan u uitgebreid rondkuieren of een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Dit allemaal op één locatie, te ontdekken op eigen houtje of onder begeleiding van onze bouwadviseurs.

Verschillende kijkwoningen:

 • Bonneville: strakke sobere architecturale vormgeving, deze woning keert regelmatig terug in onze projecten.
 • Modula: strakke architectuur, referentiewoning voor bouwen op maat.
 • Adres: Roelskouter, 8540 Deerlijk
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Kijkwoning Deerlijk

Nieuwe kijkwoning Kortrijk

Site De Kien, gelegen in Kortrijk bij de oevers van de Leie, is een mooi voorbeeld van herbestemming. Het industrieel terrein met o.a. een drankencentrale en een oud fabrieksgebouw wordt omgetoverd tot een nieuwe woonomgeving met groenzones.

De stadswoningen bieden alle comfort op een kleinere oppervlakte en staan voor compact, duurzaam en betaalbaar wonen. Deze woningen zijn opgebouwd in twee volle verdiepen, bestaande uit een ruime woonkamer met een open keuken, een badkamer met bad én douche en drie slaapkamers.De woningen liggen bovendien in een kindvriendelijke omgeving in een verkeersvrije straat.

 • Adres: Rekollettenstraat 1, 8500 Kortrijk
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Nieuwe kijkwoning Kortrijk

Kijkappartement nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling ‘Kuurne – Seizoenswijk’ is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Naast de wooneenheden en bouwgronden biedt ‘Kuurne – Seizoenswijk’ plaats voor 3 appartementencomplexen, Kuurne Saffraan, Kuurne Salie en Kuurne Koriander

 • Adres: Saffraanweg 1, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling Seizoenswijk in Kuurne is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Onze kijkwoning in Kuurne is een klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes. Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

 • Adres: Muntstraat 7, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

Kijkwoning nieuwbouwproject Zwevegem

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 49 nieuwbouwwoningen en 11 bouwgronden. De kijkwoning biedt alle comfort op een oppervlakte van 144 m².  Deze woning staat voor compact, duurzaam en betaalbaar wonen.

 • Adres: Avelgemstraat 115, 8550 Zwevegem
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...

Nieuwe kijkwoning Herzele

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Aalst, vind je in Herzele nog 15 landelijke nieuwbouwwoningen. De woningen maken deel uit van een rustige en charmante verkaveling in een zijstraat van de Heibaan.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Herzele (lot 14)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Masteluinstraat 75, 9550 Herzele
 • Bezoekuren: 14u - 17.30u
Meer info ...
Nieuwe kijkwoning Herzele
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.