Nieuwbouwzondag

Staat u op het punt te bouwen? Zou u graag ideeën en trends opsnuiven in de praktijk? Groep Huyzentruyt helpt u hierbij graag vooruit, hoe dan ook als inspiratiebron en graag ook als uw aannemer van dienst.

Op Nieuwbouwzondag 20 oktober 2019 kan u onze kijkwoningen en projecten in uw streek ontdekken. Bekijk hieronder een overzicht van de kijkwoningen en projecten waarvan deuren en ramen speciaal voor u wijd open zullen staan. Alle kijkwoningen en projecten zijn te bezoeken tussen 10u en 16.00u.

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Vraag hem aan

Kijkwoning nieuwbouwproject Aalst

In de Immerzeeldreef in Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Het project is 59ha groot, met een geïntegreerd landschapspark van maar liefst 17ha. 
Geniet van talrijke voordelen dankzij deze energiezuinige BEN-woningen.  De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Alle moderne nieuwbouwwoningen bestaan uit 2 bouwlagen met plat dak.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Aalst (lot 16)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

 • Adres: Sleedoorn 2, Aalst
 • Bezoekuren: van 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Asse

Tussen Brussel en Aalst vind je in de Krokegemseweg een nieuwe verkaveling waar 14 landelijke nieuwbouwwoningen te koop worden aangeboden. Deze verkaveling is niet enkel nieuw, maar ook heel praktisch, aangezien alle nodige voorzieningen dicht in de buurt zijn. Bij die voorzieningen mag je onder andere verbindingswegen richting Brussel of Gent, openbaar vervoer en gemeentelijke sportvelden rekenen.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Asse (lot 3)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Mergelweg 2, 1730 Asse
 • Bezoekuren: van 10u - 16.00u
Meer info ...

Nieuwbouwproject Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 309 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruimte berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

 • Adres: Coron des Diales 18, 7170 Manage (Bellecourt)
 • Bezoekuren: 10u - 13.00u
Meer info ...

Toonzaal te Deerlijk

Kies je interieur en afwerking volgens je eigen smaak en goesting. Laat je inspireren en ontdek je mogelijkheden in onze toonzaal in Deerlijk. Alle materialen en technieken zie je er met eigen ogen. En ja, ook aanraken is toegestaan.

Verschillende kijkwoningen:

 • Adres: Roelskouter (E17 -afrit 4), 8540 Deerlijk
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...
Toonzaal Deerlijk

Kijkwoning nieuwbouwproject Herzele

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Aalst, vind je in Herzele nog 15 landelijke nieuwbouwwoningen. De woningen maken deel uit van een rustige en charmante verkaveling in een zijstraat van de Heibaan.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Herzele (lot 14)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Masteluinstraat 75, 9550 Herzele
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kortrijk

Betaalbaar wonen bij de Leie. Het industrieel terrein wordt omgetoverd tot een nieuwe woonomgeving.  Onze 19 stadswoningen zorgen voor een aangename nieuwe woonsfeer.
Deze woningen hebben een moderne bouwstijl met 2 of 3 verdiepingen.  Er worden ook 10 appartementen in dit project gerealiseerd.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Kortrijk (lot 1).  Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. 

 • Adres: Rekollettenstraat 27L, 8500 Kortrijk
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kortemark

In Zuiderpark bieden we 69 nieuwbouwwoningen aan. De woningen worden gerealiseerd in harmonie met de omgeving en we zorgen er persoonlijk voor dat ze voldoen aan al je wensen. Er zijn eveneens 5 bouwgronden voor open bebouwing beschikbaar.

 Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Kortemark (lot 2)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

 • Adres: Zuiderpark 21, Kortemark
 • Bezoekuren: van 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling Seizoenswijk in Kuurne is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Onze kijkwoning in Kuurne is een klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes. Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

 • Adres: Muntstraat 7, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkappartement Kuurne

Vernieuwend nieuwbouwproject Kuurne ‘Seizoenswijk’. Op zoek naar een ruime, modern appartement in een aantrekkelijke omgeving? Naast de wooneenheden en bouwgronden biedt ‘Kuurne – Seizoenswijk’ plaats voor 3 appartementsblokken van telkens 12 ruime appartementen.
 
Bezoek ons volledig ingericht kijkappartement (appt. 0.3) Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de appartementen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Saffraanweg 1, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Zwevegem

Groep Huyzentruyt ontwikkelt een prachtige nieuwe woonomgeving met 54 nieuwbouwwoningen en 11 bouwgronden. De verkaveling ‘Dreef’ is een rustige en groene verkaveling dankzij de verschillende groenpleinen en wandelpaden. De verkaveling biedt 4 zones met eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Zwevegem (lot 50)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. 

 • Adres: Paardenbloemstraat 32, 8550 Zwevegem
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.