Info-apero Oostende - Imperial

Bent u op zoek naar een appartement in Oostende? Groep Huyzentruyt nodigt u graag uit voor een informatie apero waar onze bouwadviseurs u graag een woordje uitleg geven over Residentie Imperial in Oostende!

Kom zeker langs op zondag 24 februari in Hotel Andromeda, Meeting Room 5. 

Inschrijven kan tot 18 februari 2019 via het formulier.

Datum: 24 februari 2019
Tijdstip: 10:00u - 12:00u
Locatie: Hotel Andromeda Kursaal - Westhelling 5 - 8400 Oostende

Interesse? Laat je informeren

Selecteer uw gemeente:

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

28 MODERNE APPARTEMENTEN

Residentie Imperial: de naam verraadt het al. Dit statige nieuwbouwproject heeft met zijn 28 hedendaagse, ruime appartementen en 5 verdiepingen een koninklijke allure, passend in de Koningin der Badsteden. De knappe architectuur maakt optimaal gebruik van ruime glaspartijen voor een grote natuurlijke lichtinval. De mooie variatie in gevelstenen zorgt voor een knus en uitnodigend geheel. Dat merk je met name in de 5 duplex-appartementen. Met dank aan een slimme indeling voor een maximaal ruimtegevoel.

ALTIJD MOBIEL

Elk appartement is instapklaar, afgewerkt volgens je eigen voorkeuren. Elke unit bestaat uit een open leefruimte met keuken, berging, badkamer en terras. In de kelder bevindt zich tevens een ondergrondse berging en fietsenstalling en enkele staanplaatsen voor wagens. Op wandelafstand is er een publiek ondergrondse parking waar men via een abonnement ook een plaats kan huren. De ondergrondse parkeerplaatsen zijn bereikbaar via een handige autolift. 

In het hart van de stad

Residentie Imperial bevindt zich in het hart van de stad. De Christinastraat loopt parallel aan de Kapellestraat, de belangrijkste winkelstraat van Oostende. Zo profiteer je van het beste van beide werelden: dicht bij de winkels, op een boogscheut van het strand en toch rustig. In elk geval heb je alles bij de hand. Alle voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Van supermarkt tot cultuurhuis. Van openbaar vervoer tot openbaar zwembad.

Met meer dan 50 speelpleintjes en haast evenveel jeugdbewegingen verspreid over de stad, biedt Oostende alle ruimte aan de jeugd. Binnen een straal van 1 kilometer van residentie Imperial bevinden zich 5 basisscholen en 4 middelbare scholen. De toekomst is verzekerd. Ook voor sporters: sportpark De Schorre is een sportief paradijs voor joggers, voetballers, mountainbikers en BMX’ers.

screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.