Je droomhuis stap voor stap

Een huis waar je ontspant, speelt en werkt, vraagt een persoonlijke aanpak. Een helder stappenplan stelt je wensen centraal en laat niets aan het toeval over.

0 1  

Eerste kennismaking

Elk project start met een aangename kennismaking. Na een telefoontje of een bezoek aan een kijkwoning luistert je bouwadviseur naar je wensen ... Lees meer +

Elk project start met een aangename kennismaking. Na een telefoontje of een bezoek aan een kijkwoning luistert je bouwadviseur naar je wensen en verwachtingen. Hij is je aanspreekpunt en verzamelt alle mogelijke informatie: je geliefkoosde stijl, de ruimte die je voor ogen hebt, het aantal gewenste kamers, je energieverwachtingen en noem maar op.

Ook praktische zaken komen aan bod: de vorm van je bouwgrond en stedenbouwkundige regels. Met die elementen krijg je meteen een eerste prijsraming. Al tijdens je eerste gesprek.

Sluit x
0 2  

Gedetailleerd voorontwerp

Van de gesprekstafel naar de tekentafel. Met je input gaat je bouwadviseur naar de interne studiedienst van Groep Huyzentruyt. Bouwkundigen en tekenaars ... Lees meer +

Van de gesprekstafel naar de tekentafel. Met je input gaat je bouwadviseur naar de interne studiedienst van Groep Huyzentruyt. Bouwkundigen en tekenaars werken je ideeën uit tot een gedetailleerd voorontwerp met bijhorende bouwtermijn.

De ontwerpers houden maximaal rekening met de inplanting van je toekomstige thuis in je omgeving. Uiteraard krijg je suggesties voor duurzame en mooie bouwmaterialen. Allemaal netjes binnen je vooropgesteld budget.

Sluit x
0 3  

Bespreking voorontwerp

Met het voorontwerp bij de hand zit je samen met je bouwadviseur. Samen overloop je de plannen. Je merkt dat de bouwtekenaars ... Lees meer +

Met het voorontwerp bij de hand zit je samen met je bouwadviseur. Samen overloop je de plannen. Je merkt dat de bouwtekenaars van bij de start je verwachtingen vertalen in een uitnodigend geheel.

Tijdens dit tweede gesprek verfijn je samen met je bouwadviseur de plannen. Voorkeuren of suggesties? We luisteren naar je opmerkingen en werken een aangepast plan uit. Op maat van je wensen.

Sluit x
0 4  

Persoonlijk voorstel

Ben je helemaal tevreden van het voorontwerp? Perfect. Je ontvangt een 3D-beeld van je nieuwe woning, een aangepast lastenboek en een gedetailleerde ... Lees meer +

Ben je helemaal tevreden van het voorontwerp? Perfect. Je ontvangt een 3D-beeld van je nieuwe woning, een aangepast lastenboek en een gedetailleerde meetstaat. Alle informatie is met zorg en ervaring uitgewerkt door onze bouwspecialisten. Zo ben je helemaal klaar om in te richten.

In de toonzalen van onafhankelijke leveranciers kies je badkamermeubilair, keuken, vloer of vloerbedekking, deuren, ramen en noem maar op. De afwerking van je huis bepaal je zelf. De bouwofferte vermeldt alle prijzen die op dat moment geldig zijn. Zo ken je op elk moment je totaalbudget.

Na alle voorbereiding ontvang je gratis:

 • een plan op maat van je droomwoning
 • een 3D-beeld van je toekomstige thuis
 • een gedetailleerde meetstaat
 • een volledig lastenboek
 • een volledige prijsofferte
   
Sluit x
0 5  

Bouwovereenkomst

Overtuigd van de plannen en betaalbaarheid? Mooi zo. Na het ondertekenen van de bouwovereenkomst ben je klaar om erin te vliegen. De ... Lees meer +

Overtuigd van de plannen en betaalbaarheid? Mooi zo. Na het ondertekenen van de bouwovereenkomst ben je klaar om erin te vliegen. De bouwovereenkomst volgt de wet Breyne. Die bepaalt dat je per schijf nooit meer moet betalen dan wat is gepresteerd. De wet beschermt je als bouwheer.

Na de gemeenschappelijke handtekeningen start het grondonderzoek van je perceel. Met een concrete aanleiding kan dat onderzoek ook eerder gebeuren. De volgende stap is het indienen van je bouwdossier. Je bouwadviseur zorgt voor de definitieve bouwplannen en een volledig administratief dossier. Je architect dient de bouwaanvraag in.

Sluit x
0 6  

Start met bouwen

Je bouwvergunning is goedgekeurd. Nu wordt het menens. Een ervaren bouwcoördinatrice is je vast aanspreekpunt. Ze begeleidt je stap voor stap ... Lees meer +

Je bouwvergunning is goedgekeurd. Nu wordt het menens. Een ervaren bouwcoördinatrice is je vast aanspreekpunt. Ze begeleidt je stap voor stap en bewaart voor jou het overzicht. Zo slaap je op twee oren:

 • advies voor het inrichten van je woning
 • blijf op de hoogte over de vooruitgang van de bouw
 • begeleiding tijdens je bezoek aan toonzalen en je keuze van materialen
 • opmaak van technische plannen en aansturen van de aannemer en vakmannen
   

Van start tot finish is je coördinatrice je contactpersoon. Je kan op elk moment bij haar terecht met elke vraag. Ze overlegt met de werfleider tijdens de werfvergaderingen. Als je wil kan je zo’n werfvergadering bijwonen, samen met de architect en aannemer.

Sluit x
0 7  

Oplevering van je woning

Proficiat. Je nieuw huis is klaar. Binnen tijd en binnen budget. Het enige wat rest is de deur openen en je nieuwe ... Lees meer +

Proficiat. Je nieuw huis is klaar. Binnen tijd en binnen budget. Het enige wat rest is de deur openen en je nieuwe leven starten. Voor alle zekerheid doorlopen we samen je woning.

Zijn er nog aanpassingen, afwerkingen of correcties nodig? Je werfleider noteert alle opmerkingen. Specialisten lossen binnen het jaar alle verbeterpunten op en maken je woning helemaal af. Kwestie van je honderd procent thuis te voelen.

Sluit x
screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.