Investeringsproject - Bissegem

In het centrum van Bissegem biedt Groep Huyzentruyt 8 nieuwbouwappartementen (uitverkocht) en een handelsruimte/kantoorruimte aan.

Ruime handelsruimte

Op het gelijkvloers van Residentie 'Defthinge' wordt er een afgewerkte handelsruimte/kantoorruimte te koop aangeboden van maar liefst 188 m² met terras en tuin. Dankzij de centrale ligging van dit project is er eveneens veel parkeergelegenheid nabij het gebouw. Dagelijks veel passage vermits rechttegenover de lagere schoolpoort gelegen. Momenteel is de handelsruimte verhuurd en opgesplitst voor 2 bedrijven. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke inkomdeur en bedrijfsruimte. Keuken, sanitaire ruimtes en tuin zijn gemeenschappelijk.  Toch werken beide bedrijven volledig onafhankelijk van mekaar. De gehele ruimte is te koop en komt zeker in aanmerking als investeringsproject met gegarandeerd, mooi rendement. Wenst u meer info hierover, neem dan zeker contact.

-  Verhuurd voor € 1500,00/maand
 4% rendement

Locatie
Driekerkenstraat 23
8501 Bissegem

West-Vlaanderen
België
Plus d'informations sur ce projet d'investissement

Gemeente

Vous souhaitez recevoir notre newsletter?

Partager cette page:

A vendre

Lotnr.
Grondopp.
Type
Orientatie
Prijs excl. kosten
Prijs incl. kosten *
Plan
lot 0.1
195 m2
Maison 2 facades
€ 367.300
€ 450.000
download het plan in pdf formaat

* finition clé sur porte (selon le cahier des charges), terrain, notaire, régistration, TVA, architecte et frais de coördination de sécurité inclus

Plus d'info's ?
Numero gratuit 0800 30 103
7/7 de 8.00 - 20.00 h