Sint-Amandsberg - Ombeekhof

JONGE VERKAVELING

De nieuwe verkaveling Ombeekhof ligt in een rustig hoekje van de gelijknamige wijk. Sinds de eeuwwisseling werden hier heel wat nieuwe woningen gebouwd. Die zijn zeer populair bij jonge gezinnen met kinderen die de rust van dit deel van Sint-Amandsberg combineren met de nabijheid van Gent. In de onmiddellijke omgeving vind je alle comfort van een gemeente met de allures van een stad: een basisschool, een crèche, twee apotheken, een sportveld, een speeltuin en een park. Met de auto of fiets ben je snel aan de supermarkt, de bibliotheek of de wekelijkse markt. Ook verschillende buslijnen houden halt in de buurt en het station Gent-Dampoort is ook niet veraf.

BEN-NIEUWBOUWWONINGEN MET ALLE COMFORT

In de verkaveling komen 4 halfopen en 5 gesloten bebouwingen. De 9 woningen met zadeldak hebben een hedendaagse architectuur en benutten de vrije ruimte optimaal. De oppervlakte van de loten varieert van 223 m² tot 464 m² en de woningen zelf hebben een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 160 m². Ze bestaan uit twee bouwlagen en een volwaardige zolder. Op het gelijkvloers vind je de inkomhal met het toilet en de trap, een mooie leefruimte met open keuken en een berging. Boven zijn er twee slaapkamers, een badkamer met bad en douche, een apart toilet en een derde ruimte die als bureau of kamer kan dienen. Een vaste trap brengt je naar de zolder van 33 m2 die je als extra slaapkamer, hobbykamer of speelruimte voor de kinderen kan inrichten. Alle woningen hebben een voortuin en een zuidgerichte achtertuin waar je op uitkijkt door de glazen deur in de keuken en het schuifraam in de leefruimte.

VLOT PARKEREN EN VEILIG SPELEN

In deze autoluwe verkaveling zonder doorgaand verkeer heb je altijd plaats om te parkeren, spelen je kinderen veilig buiten en geniet je van de rust en het groen achter en naast de woning. Het Sleutelbloembos en het bijhorende park vormen de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud. Terwijl je kroost ravot in de zandbak, op de speeltoestellen of het voetbalveldje haal jij een frisse neus in het bos of sla je een praatje met andere buurtbewoners. 

Situé à la hauteur de
Ombeekhof
9040 Sint-Amandsberg

Oost-Vlaanderen
België
Plus d'informations sans engagement

Selecteer uw gemeente:

Vous souhaitez recevoir notre newsletter?

A vendre

Nr de lot.
Superficie.
Type
Prix frais excl.
Prix frais incl. *
Déménager rapidement?
Plan
Lot 01
364 m2
Maison 3 facades
vendu
vendu
Lot 02
263 m2
Maison 2 facades
vendu
vendu
Lot 03
224 m2
Maison 2 facades
vendu
vendu
Lot 04
224 m2
Maison 2 facades
vendu
vendu
Lot 05
224 m2
Maison 2 facades
vendu
vendu
Lot 06
223 m2
Maison 2 facades
vendu
vendu
Lot 07
382 m2
Maison 3 facades
vendu
vendu
Lot 08
448 m2
Maison 3 facades
vendu
vendu
Lot 09
464 m2
Maison 3 facades
€ 390.695
€ 459.744
download het plan in pdf formaat

* finition clé sur porte (selon le cahier des charges), terrain, notaire, régistration, TVA, architecte et frais de coördination de sécurité inclus

Plus d'info's ?
Numero gratuit 0800 30 103
7/7 de 8.00 - 20.00 h

Déclaration obligatoire

Destination urbanistique: Woongebied
Citation: neen
Droit de préemption: ja
Exposition aux inondations: Niet overstromingsgevoelig
Permis de bâtir: neen
Permis de lotissement: ja

Obtenez GRATUITEMENT la brochure du projet.

Recevez notre brochure par la poste

Selecteer uw gemeente:

Vous souhaitez recevoir notre newsletter?