Kuurne - Rijksweg

Betaalbaar wonen nabij Kortrijk

Zin om betaalbaar te wonen in de omgeving van Kortrijk? In de Rijksweg (rechttegenover huisnrs 72 en 74) te Kuurne biedt Groep Huyzentruyt een gloednieuw woonproject aan dat bestaat uit 7 bouwgronden. Deze 7 bouwgronden worden aangeboden met vrije keuze van stijl en architectuur.

Dit gloednieuw woonproject biedt vele mogelijkheden qua mobiliteit. Zo is de bus of trein nemen is geen probleem. Binnen een straal van 1,5 km vind je namelijk drie bushaltes terug. Het station van Harelbeke bevindt zich op 6 km van de verkaveling. De bouwgronden kennen ook met de wagen een vlotte bereikbaarheid dankzij de A14, de E17, de A17 en de E403.

Gezinnen met jonge kinderen hoeven zich bovendien geen zorgen te maken over crèches en scholen. Op 2 km van de verkaveling bevindt zich namelijk een kinderdagverblijf en een kleuter- en basisschool, en op 3 km een middelbare school.

Découvrez nos différents styles de construction
Plus d'informations sans engagement

Choisissez votre ville:

Voulez vous recevoir notre newsletter?

Partager cette page:

Vrije architectuur

Een sleutel-op-de-deur woning betekent niet dat u vasthangt aan een bestaand plan waar niets aan kan worden veranderd. Groep Huyzentruyt begrijpt uw wensen en verwachtingen als geen ander en stelt bij de bouw van uw woning op maat een persoonlijke aanpak voor. Door middel van een helder stappenplan laten we niets aan het toeval over en tegelijk houden we rekening met uw wensen en budget. Het is tenslotte uw droom, uw woning!

*

Traditionele bouwmethode

De woningen met vrije architectuur worden stuk voor stuk via de traditionele bouwmethode gebouwd. Hierbij kunt u zelf mee kiezen in welke bouwstijl uw woning wordt opgetrokken. Strak, modern, klassiek, landelijk? Het kan allemaal dankzij onze uitgekiende methode. De bouwtekenaars schenken volop aandacht aan de omgeving en de inplanting van de woning en ze suggereren mooie, duurzame materialen aan een vast budget.

Voor elk bouwproject met vrije architectuur hebben we een aantal kijkwoningen waaruit u inspiratie kunt halen voor uw eigen ontwerp.

" Strak, modern, klassiek, landelijk? Het kan allemaal dankzij onze uitgekiende methode "

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/www.groephuyzentruyt.be/htdocs/site/assets/cache/FileCompiler/site/templates/bouwen-detail.php on line 126

Locatie
Rijksweg
8520 Kuurne

West-Vlaanderen
België

A vendre

Numéro.
Surface du sol.
Type
Prix frais excl.
Prix frais incl. *
lot 1
657 m2
Maison 4 facades
€ 156.366
€ 182.754
lot 2
500 m2
Maison 4 facades
vendu
vendu
lot 3
500 m2
Maison 4 facades
€ 124.000
€ 146.031
lot 4
719 m2
Maison 4 facades
€ 169.684
€ 198.067
lot 5
720 m2
Maison 4 facades
vendu
vendu
lot 6
501 m2
Maison 4 facades
vendu
vendu
lot 7
566 m2
Maison 4 facades
vendu
vendu

* terrain, notaire, régistration, TVA inclus

Plus d'info's ?
Numero gratuit 0800 30 103
7/7 de 8.00 - 20.00 h
verkavelingsplan Kuurne bouwgronden

Déclaration obligatoire

Destination urbanistique:
Citation: neen
Droit de préemption: neen
Exposition aux inondations: Niet overstromingsgevoelig
Permis de bâtir: ja
Permis de lotissement: neen