Kortemark - Amersveldestraat

Het project Zuiderpark is gelegen op de voormalige fabriekssite van Bonduelle, op het kruispunt van de Amerveldestraat en de Staatsbaan. Hier biedt Groep Huyzentruyt 69 nieuwbouwwoningen, die worden opgetrokken in een moderne architectuur met streekeigen materialen. Er zijn ook 5 bouwgronden met vrije keuze van architectuur beschikbaar.

De budgetvriendelijke architectuur en de energiezuinige materialen van de woningen zorgen ervoor dat ze een betaalbare, rendabele investering zijn voor iedereen. Het project bevindt zich op een rustige, groene verkaveling die aansluit bij het centrum van Kortemark en gemakkelijk te bereiken is. De verkaveling wordt geflankeerd door een bomenrij aan de Amerveldestraat en er zijn meerdere groene zones voorzien, onder andere om de woonzone af te schermen van het KMO-gebied en zo de woonkwaliteit van de bewoners te verhogen. Naast minimum een privéparkeerplaats per woning, zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers.

Ontdek de 69 moderne nieuwbouwwoningen via deze link.

Découvrez nos différents styles de construction
Plus d'informations sans engagement

Choisissez votre ville:

Voulez vous recevoir notre newsletter?

Partager cette page:

De 5 loten zijn open bebouwingen met vrije architectuur. Vraag naar de bouwvoorschriften bij je bouwadviseur en ontwerp zelf een woning naar wens. Dat er bouwvoorschriften zijn betekent niet dat je vasthangt aan een bestaand plan waar niets aan kan worden veranderd.

Groep Huyzentruyt begrijpt je wensen en verwachtingen als geen ander en stelt je bij de bouw van je woning op maat een persoonlijke aanpak voor. Door middel van een helder stappenplan laten we niets aan het toeval over en tegelijk houden we rekening met je wensen en budget. Het is tenslotte jouw woning!

" Het project bevindt zich op een rustige, groene verkaveling die aansluit bij het centrum van Kortemark en gemakkelijk te bereiken is. "

Traditionele bouwmethode

De woningen met vrije architectuur worden stuk voor stuk via de traditionele bouwmethode gebouwd. Hierbij kan je zelf mee kiezen in welke bouwstijl je woning wordt opgetrokken: strakke, moderne lijnen of eerder klassiek landelijk? Onze uitgekiende methode maakt dit allemaal mogelijk. De bouwtekenaars schenken volop aandacht aan de omgeving en de inplanting van de woning en ze suggereren mooie, duurzame materialen aan een vast budget. Voor elk bouwproject met vrije architectuur hebben we een aantal kijkwoningen, waaruit je inspiratie kan halen voor je persoonlijke ontwerp.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Kortemark (lot 28)! Steeds open op afspraak, of raadpleeg onze kalender voor opendeurdagen.

Locatie
Amersveldestraat 12
8610 Kortemark

West-Vlaanderen
België

A vendre

Numéro.
Surface du sol.
Type
Prix frais excl.
Prix frais incl. *
lot 01
694 m2
Maison 4 facades
vendu
vendu
lot 06
485 m2
Maison 4 facades
€ 92.575
€ 111.034
lot 15
427 m2
Maison 4 facades
€ 85.649
€ 103.094
lot 18
427 m2
Maison 4 facades
€ 85.649
€ 103.094
lot 21
463 m2
Maison 4 facades
€ 88.473
€ 106.331

* terrain, notaire, régistration, TVA inclus

Plus d'info's ?
Numero gratuit 0800 30 103
7/7 de 8.00 - 20.00 h

Déclaration obligatoire

Destination urbanistique: Woongebied
Citation: neen
Droit de préemption: neen
Exposition aux inondations: Mogelijk overstromingsgevoelig
Permis de bâtir: ja
Permis de lotissement: ja