Nieuwbouwzondag

Staat u op het punt te bouwen? Zou u graag ideeën en trends opsnuiven in de praktijk? Groep Huyzentruyt helpt u hierbij graag vooruit, hoe dan ook als inspiratiebron en graag ook als uw aannemer van dienst.

Op Nieuwbouwzondag 20 oktober 2019 kan u onze kijkwoningen en projecten in uw streek ontdekken. Bekijk hieronder een overzicht van de kijkwoningen en projecten waarvan deuren en ramen speciaal voor u wijd open zullen staan. Alle kijkwoningen en projecten zijn te bezoeken tussen 10u en 16.00u.

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Demandez notre catalogue

Kijkwoning nieuwbouwproject Aalst

In de Immerzeeldreef in Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Het project is 59ha groot, met een geïntegreerd landschapspark van maar liefst 17ha. 
Geniet van talrijke voordelen dankzij deze energiezuinige BEN-woningen.  De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Alle moderne nieuwbouwwoningen bestaan uit 2 bouwlagen met plat dak.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Aalst (lot 16)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

 • Adres: Immerzeeldreef 1, Aalst
 • Bezoekuren: van 10u - 16.00u
Meer info ...

Nieuwbouwproject Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. Lot 309 op deze verkaveling werd speciaal voor u ingericht tot kijkwoning en behoort tot de 3 de fase van dit nieuwbouwproject. Een project waar reeds vele bewonens hun nieuwe thuis vonden.

De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruimte berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

 • Adres: Coron des Diales 18, 7170 Manage (Bellecourt)
 • Bezoekuren: 10u - 13.00u
Meer info ...

Nieuwbouwproject Boutersem

Deze halfopen woning in het gezellige Binnenhof te Boutersem kent een strakke architectuur met een tijdloze toets. Details in hout sluiten mooi aan bij de natuurlijke omgeving. De grote glaspartijen zorgen voor natuurlijk licht in de leef-en woonruimte.

De open keuken is een extra troef om met het hele gezin te genieten van een aperitief of ontbijt. Sowieso geniet je op de ruime verdieping van drie slaapkamers en een elegante badkamer.

 • Adres: Binnenhof 13, 3370 Boutersem
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoningen en toonzaal te Deerlijk

In Deerlijk kunt u twee kijkwoningen en de Groep Huyzentruyt toonzaal bezoeken. Onze kijkwoningen zijn een ware bron van inspiratie en reiken vaak nieuwe en verrassende aan ideeën voor uw eigen woning. Hier kan u uitgebreid rondkuieren of een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Dit allemaal op één locatie, te ontdekken op eigen houtje of onder begeleiding van onze bouwadviseurs.

Verschillende kijkwoningen:

 • Bonneville: strakke sobere architecturale vormgeving, deze woning keert regelmatig terug in onze projecten.
 • Modula: strakke architectuur, referentiewoning voor bouwen op maat.
 • Adres: Roelskouter, 8540 Deerlijk
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...
Toonzaal Deerlijk

Kijkwoning nieuwbouwproject Herzele

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Aalst, vind je in Herzele nog 15 landelijke nieuwbouwwoningen. De woningen maken deel uit van een rustige en charmante verkaveling in een zijstraat van de Heibaan.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Herzele (lot 14)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Masteluinstraat 75, 9550 Herzele
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kortrijk

Betaalbaar wonen bij de Leie. Het industrieel terrein wordt omgetoverd tot een nieuwe woonomgeving.  Onze 19 stadswoningen zorgen voor een aangename nieuwe woonsfeer.
Deze woningen hebben een moderne bouwstijl met 2 of 3 verdiepingen.  Er worden ook 10 appartementen in dit project gerealiseerd.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Kortrijk (lot 1).  Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. 

 • Adres: Rekollettenstraat 1, 8500 Kortrijk
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling Seizoenswijk in Kuurne is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Onze kijkwoning in Kuurne is een klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes. Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

 • Adres: Najaarsweg, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkappartement Kuurne

Vernieuwend nieuwbouwproject Kuurne ‘Seizoenswijk’. Op zoek naar een ruime, modern appartement in een aantrekkelijke omgeving? Naast de wooneenheden en bouwgronden biedt ‘Kuurne – Seizoenswijk’ plaats voor 3 appartementsblokken van telkens 12 ruime appartementen.
 
Bezoek ons volledig ingericht kijkappartement (appt. 0.3) Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de appartementen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Saffraanweg 1, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Zwevegem

Groep Huyzentruyt ontwikkelt een prachtige nieuwe woonomgeving met 54 nieuwbouwwoningen en 11 bouwgronden. De verkaveling ‘Dreef’ is een rustige en groene verkaveling dankzij de verschillende groenpleinen en wandelpaden. De verkaveling biedt 4 zones met eigen woonkarakter en wijkidentiteit en een diversiteit aan woonvormen. Naast de 49 nieuwbouwwoningen kun je ook je eigen woning ontwerpen naar eigen smaak op één van de 11 bouwgronden.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Zwevegem (lot 50)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. 

 • Adres: Paardenbloemstraat 32, 8550 Zwevegem
 • Bezoekuren: 10u - 16.00u
Meer info ...
screenshot ipad

LETTRE D'INFORMATION

Restez au courant

Découvrez l'actualité passionnante de la construction et des habitations d'inspiration. Inscrivez-vous pour recevoir chaque mois notre lettre d'information.

Je cherche de l'inspiration
Gratis magazine

Magazine GH

Par courrier ou par email

Recevez gratuitement votre magazine dans votre boite aux lettres ou sur votre écran. Vous demandez, nous nous en occupons.

Recevez gratuitement notre magazine
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contactez nous

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.