Portes Ouvertes, 17 mars 2019

Notez déjà le dimanche 17 mars dans votre agenda, si vous voulez découvrir plus amplement de quelques projets résidentiels exceptionnels. En effet, tout au long de cette journée, les collaborateurs du Groep Huyzentruyt vous accompagneront non seulement dans notre show-room et notre maisons témoins, mais ils vous permettront également de faire connaissance avec quelques-uns de nos clients satisfaits dans leur habitation prête à livrer.

Curieux ? N'hésitez pas à passer !

Interesse in ons bedrijf? Vraag je GRATIS magazine aan! Demandez notre catalogue

Kijkwoning nieuwbouwproject Aalst

In de Immerzeeldreef in Aalst biedt Groep Huyzentruyt 35 nieuwbouwwoningen te koop aan. Het project is 59ha groot, met een geïntegreerd landschapspark van maar liefst 17ha. 
Geniet van talrijke voordelen dankzij deze energiezuinige BEN-woningen.  De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Alle moderne nieuwbouwwoningen bestaan uit 2 bouwlagen met plat dak.
 
Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Aalst (lot 16)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

 • Adres: Sleedoorn 2Aalst
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkwoning Bellecourt

In Bellecourt, een pittoreske gemeente in Henegouwen, ontvangen wij u graag in onze nieuwe kijkwoning. De kijkwoning beschikt over 3 ruime kamers en een bewoonbare zolder die eventueel gebruikt kan worden als 4de slaapkamer. De hobbykoks vinden hun gading in de ruime keuken met keukeneiland dat prima kan dienen als ontbijttafel, barretje of zelfs eettafel. Nood aan berging? Geen probleem, je kan al je spullen kwijt in de ruime berging. Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage.

 • Adres: Coron des Diales 19, 7170 Manage (Bellecourt)
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkwoning Boutersem

Tussen gras en weide ligt in Boutersem een onontgonnen paradijsje. Via een nieuwe wijk bereik je Binnenhof. Een unieke plek met 3 woonerven, bijhorende binnenpleintjes en 17 knappe nieuwbouwwoningen.

De Leuvensesteenweg is vlakbij – net als Leuven trouwens. Van supermarkt tot openbaar vervoer, sportfaciliteiten, school of kinderopvang: hier vind je alles wat je nodig hebt.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Boutersem (lot 3.7)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Binnenhof 1, 3370 Boutersem
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkwoningen en toonzaal te Deerlijk

In Deerlijk kunt u twee kijkwoningen en de Groep Huyzentruyt toonzaal bezoeken. Onze kijkwoningen zijn een ware bron van inspiratie en reiken vaak nieuwe en verrassende ideeën aan voor uw eigen woning. Hier kan u uitgebreid rondkuieren of een bezoekje brengen aan onze toonzaal. Dit allemaal op één locatie, te ontdekken op eigen houtje of onder begeleiding van onze bouwadviseurs.

Verschillende kijkwoningen:

 • Bonneville: strakke sobere architecturale vormgeving, deze woning keert regelmatig terug in onze projecten.
 • Modula: strakke architectuur, referentiewoning voor bouwen op maat.
 • Adres: Roelskouter, 8540 Deerlijk
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...
Kijkwoning Deerlijk

Nieuwe kijkwoning Kortrijk

Site De Kien, gelegen in Kortrijk bij de oevers van de Leie, is een mooi voorbeeld van herbestemming. Het industrieel terrein met o.a. een drankencentrale en een oud fabrieksgebouw wordt omgetoverd tot een nieuwe woonomgeving met groenzones.

De stadswoningen bieden alle comfort op een kleinere oppervlakte en staan voor compact, duurzaam en betaalbaar wonen. Deze woningen zijn opgebouwd in twee volle verdiepen, bestaande uit een ruime woonkamer met een open keuken, een badkamer met bad én douche en drie slaapkamers.De woningen liggen bovendien in een kindvriendelijke omgeving in een verkeersvrije straat.

 • Adres: Rekollettenstraat 1, 8500 Kortrijk
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkappartement nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling ‘Kuurne – Seizoenswijk’ is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Naast de wooneenheden en bouwgronden biedt ‘Kuurne – Seizoenswijk’ plaats voor 3 appartementencomplexen, Kuurne Saffraan, Kuurne Salie en Kuurne Koriander

 • Adres: Saffraanweg 1, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

De verkaveling Seizoenswijk in Kuurne is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Onze kijkwoning in Kuurne is een klassevolle, volledig ingerichte halfopen bebouwing met een ruime woonkamer met open keuken, een inpandige garage, drie slaapkamers en een badkamer onder het zadeldak. Kleurschakeringen in de gevel creëren een hedendaagse look, binnenin geven veel glas en een overvloed aan licht, mooie open en lichte ruimtes. Extra troeven van deze woning zijn de energiezuinigheid en de dakhelling van 45°, die ook op de verdieping garant staat voor het nodige wooncomfort.

 • Adres: Muntstraat 7, 8520 Kuurne
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Kijkwoning nieuwbouwproject Zwevegem

In Zwevegem kan je ons woonproject ‘Dreef’ ontdekken met 49 nieuwbouwwoningen en 11 bouwgronden. De kijkwoning biedt alle comfort op een oppervlakte van 144 m².  Deze woning staat voor compact, duurzaam en betaalbaar wonen.

 • Adres: Avelgemstraat 115, 8550 Zwevegem
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...

Nieuwe kijkwoning Herzele

Aan de rand van de Vlaamse Ardennen, tussen Gent en Aalst, vind je in Herzele nog 15 landelijke nieuwbouwwoningen. De woningen maken deel uit van een rustige en charmante verkaveling in een zijstraat van de Heibaan.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Herzele (lot 14)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt.

 • Adres: Masteluinstraat 75, 9550 Herzele
 • Bezoekuren: tussen 10u en 14u
Meer info ...
screenshot ipad

LETTRE D'INFORMATION

Restez au courant

Découvrez l'actualité passionnante de la construction et des habitations d'inspiration. Inscrivez-vous pour recevoir chaque mois notre lettre d'information.

Je cherche de l'inspiration
Gratis magazine

Magazine GH

Par courrier ou par email

Recevez gratuitement votre magazine dans votre boite aux lettres ou sur votre écran. Vous demandez, nous nous en occupons.

Recevez gratuitement notre magazine
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contactez nous

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.