Openhuizendag

Openhuizendag

27.06.2021

Op zondag 27 juni kan je van 10u tot 14u een kijkje nemen achter de gevels van verschillende projecten. Kom zo onze manier van werken, onze materialen en projecten in je buurt persoonlijk ontdekken. Let op: gezien de huidige veiligheidsvoorschriften vragen we je om jouw bezoek op voorhand te registreren. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, vraag gerust een privé-afspraak bij het Contact Center via het gratis nummer 0800/30 103

Kijkwoning Deerlijk

Kom ontdekken hoe natuur en wonen hand in hand gaan in deze nieuwe wijk in Deerlijk. We hebben lot 3 ingericht als kijkwoning zodat je echt eens kunt komen proeven van het leven in deze harmonieuze omgeving.

Bekijk een 360 graden rondleiding
Registreer hier jouw aanwezigheid
Bekijk dit project


Locatie:
Lisdoddelaan 3, 8540 Deerlijk (inrit ter hoogte van De Cassinastraat 49, 8540 Deerlijk)

Project in opbouw Deerlijk

Waar vroeger tapijtweverij Verstraete – Verbauwhede gevestigd was, is nu plaats gemaakt voor een nieuw woonproject dat de naam Biesbekepark meekrijgt. Woonproject Biesbekepark staat garant voor een centrale, rustige, kindvriendelijke en veilige omgeving in het hartje van Deerlijk. Ontdek snel onze laatste nieuwbouwappartementen.

Registreer hier jouw aanwezigheid
Bekijk dit project


Locatie:
Beverenstraat 22, Deerlijk

Appartement in opbouw Ingelmunster

In de Oostrozebekestraat komt ‘Le Duc’, een nieuwbouwappartementsgebouw in het centrum van Ingelmunster. Door de centrumligging zijn de apotheker, de bibliotheek, midden- en basisscholen, de bakker en de slager te voet bereikbaar.
Le Duc omvat 5 nieuwbouwappartementen met 5 carports en een fietsenstalling. Zowel het gelijkvloers als het eerste verdiep omvatten 2 tweeslaapkamerappartementen, op het tweede verdiep voorzien we een penthouse van bijna 180m².

Registreer hier jouw aanwezigheid
Bekijk dit project


Locatie:
Ingelmunster, Oostrozebekestraat 3

Kijkappartement Waregem

In Waregem ontvangen wij u met gepaste trots in ons splinternieuw kijkappartement (lot 0.1) in Residentie ‘Balneae’. Het appartementsgebouw bevat 2 handelsruimtes en 12 appartementen, een prestigieus project ontworpen in samenwerking met Wielfaert Architecten.

Bekijk een 360 graden rondleiding
Registreer hier jouw aanwezigheid
Bekijk dit project


Locatie:
Stormestraat 107, Waregem

Appartement in opbouw Waregem

“A House”, een huis én een thuis omwille van de kleinschaligheid en de rustige ligging. In de Molenstraat, 2 minuten wandelen van de Stormestraat, bouwen wij voor jou een appartementsgebouw met 5 mooie appartementen waarvan 3 éénslaapkamerappartementen en 2 twee-slaapkamerappartementen.
De appartementen van de eerste verdieping tot het dakappartement beschikken elk over een eigen zuidwest georiënteerd terras. Heel fijn voor de namiddag-siësta of de aperitief na het werk.

Registreer hier jouw aanwezigheid
Bekijk dit project


Locatie:
Waregem, Molenstraat 8