Altijd een kijkdag in je buurt

Elke maand zetten de kijk- en koopwoningen van Groep Huyzentruyt de deuren voor je open op zondag. Je ontdekt er op eigen houtje hoe comfortabel wonen kan zijn..

Evenementen

Met stip in je agenda

Laat je inspireren tijdens de evenementen van Groep Huyzentruyt. Elke maand zetten we de deuren open van alle kijkwoningen. Je maakt er kennis met de verschillende typewoningen, maar ook met je bouwadviseur, werfleider of bouwcoördinator. Zo weet je meteen wie je aanspreekpunt is als je bouwplannen concreet worden.

Nationale Kijkdagen

Hou je van landelijk of ben je een strak type? Zoek je een starterswoning of een ruime villa? Ontdek je eigen stijl in de kijkwoningen, in onze toonzaal of in de pop-up-kantoren. Tijdens de Nationale Kijkdagen feest je mee tijdens een instuif in een van onze afgewerkte pilootwoningen.

Kom langs wanneer het jou past Maak een afpraak

APRIL

28.04.2019

Nieuwbouwzondag 2019

Op zondag 28 april kan je van 14u tot 17u30 tal van Groep Huyzentruyt-locaties bezoeken om je te informeren over onze aanpak en de materialen die we gebruiken. En natuurlijk wil je ook zien wat we met die materialen in de praktijk doen en in welke bouwstijlen we ze vertalen. Laat je inspireren door onze 8 kijkwoningen!

Meer info ...

MEI

19.05.2019

Open Wervendag 2019

Op zondag 19 mei nemen tal van professionelen uit de bouwsector deel aan Open Wervendag 2019. Groep Huyzentruyt draagt een serieus steentje bij aan dit initiatief met 10 locaties om te bezoeken. Van onze toonzaal over kijkwoningen tot woningen en appartementen in opbouw, we laten het hele scala aan activiteiten in het bouwproces zien. Het speelt daarbij geen rol of je op zoek bent naar een instapklare projectwoning, een nieuwbouwappartement of dat je wenst te bouwen op maat met de vakmensen van Groep Huyzentruyt. Tijdens de Open Wervendag krijg je een inzicht in alle stappen van het proces dat je doorloopt wanneer je met ons in zee gaat.

Markeer zondag 19 mei alvast in je agenda als je van dichtbij wilt ervaren hoe een kwaliteitsvol project tot stand komt.

screenshot ipad

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Ontdek verrassend bouwnieuws en inspirerende woningen. Schrijf je in en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief.

Ik wil inspiratie
Gratis magazine

GH Magazine

Binnenkort in jouw brievenbus

Ontvang ons gratis magazine.
Jij vraagt, wij bezorgen.

Vraag ons magazine aan
Lid van Vlaamse confederatie bouw, charter der woningbouwers, ben, BIV IPI
signature
signature

Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie
056 736 736, Enable JavaScript to view protected content. Contacteer ons

Bergensesteenweg 106A bus 1
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 334 05 11, Enable JavaScript to view protected content.