Welkom bij het vernieuwde Groep Huyzentruyt!

Een eigen huis bezitten en bouwen is door de generaties heen steeds een belangrijke stap in het leven geweest. Het vormt de plek waar een gezin – ouders, kinderen, vrienden… – samenleeft en zijn eigen geschiedenis gestalte geeft. De bouw van een woning is dan ook altijd een beetje de realisatie van een persoonlijke droom. Maar onze samenleving verandert razendsnel. En dus moet onze manier van bouwen mee evolueren. Dat vereist bouwbedrijven met slagkracht, waar talent samenwerkt om de droom van een eigen (t)huis te helpen waarmaken.

Meer dan 100 jaar geleden zag Woningbouw Huyzentruyt het licht in West-Vlaanderen. Een familiebedrijf dat kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel draagt. De afgelopen jaren werd ons aanbod steeds ruimer door de overname van Belim Bouwteam, BIK Woningen en Beyaert Construct. Maar we willen het jullie eenvoudiger maken. Duidelijker. Onze ervaring en kennis ten dienste stellen van ieders eigen stijl, smaak en budget en jullie op die manier zo goed mogelijk bij jullie keuzes begeleiden. Daarom laten wij vanaf nu de aparte namen definitief achterwege en werken wij vanuit ons Expert Center onder één nieuwe gezamenlijke naam: Groep Huyzentruyt. Dit geeft duidelijker weer wat de realiteit is: wij zijn één groep met 240 medewerkers die over het hele land professionele bouwdiensten biedt aan particuliere en zakelijke bouwers, verbouwers en eigenaars van vastgoed. Met succes, getuige daarvan de meer dan 100 projecten per jaar en ons omzetcijfer van rond de 100 miljoen euro.

Met onze nieuwe aanpak passen we ons aan de levenswijze, levensfase en wensen van de bouwheer aan. Wie bij ons aanklopt, houdt zijn opties open en kan doorheen het proces de best passende keuzes maken. Wonen en bouwen moeten immers individueel, eenvoudig en toegankelijk voor iedereen zijn, en blijven.

Ontdek het nieuwe Groep Huyzentruyt!


Philippe Huyzentruyt
CEO

Nieuw logo Groep Huyzentruyt