Wat is de invloed van domotica op uw wooncomfort?

Eén druk op de knop en uw woonkamer baadt in het perfecte licht voor een avondje filmkijken. De rolluiken in de slaapkamer gaan ’s ochtends automatisch open, zodat u met natuurlijk licht wakker wordt. En als u het huis uit moet, schakelt de verwarming automatisch een paar graden lager … Het leven is zoveel aangenamer met een domoticasysteem! Uw veiligheidsgevoel neemt toe en de energiekosten nemen af. Gaat u bouwen? Dan is hét moment daar om aan huisautomatisering te denken.

Domotica op maat van uw behoeften en wensen

Met domotica maakt u het zichzelf gemakkelijk. U kunt uw woning precies uitrusten zoals u het wilt. Stel lichtsferen in voor precies de juiste lichtsterkte, aangepast aan verschillende situaties. Relaxen voor de televisie of wegkruipen met een spannend boek: creëer de sfeer die u wilt met één druk op de knop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Licht, elektronica en multimedia worden één dankzij domotica

U gaat zo ver als u zelf wilt. Kiest u voor het basispakket, dan tovert u met een druk de gewenste lichtsfeer in huis. In combinatie met lichtsensoren hoeft u zelfs niet meer op een knop te drukken. De verlichting springt automatisch aan en past zich aan uw wensen aan. Maar u kunt ook de stopcontacten, de rolluiken, uw multimedia-apparatuur, de verwarming, de zonwering en het alarmsysteem automatiseren en op elkaar afstemmen. En het beste van al? U bedient alles met uw mobiele toestel.

Van zodra u de garage opent de verwarming in werking stellen? De zonwering automatisch inschakelen bij te veel zon? Een bericht op uw gsm ontvangen als de was klaar is? Het alarmsysteem koppelen aan de rolluiken en de verlichting? Of uw favoriete muziek uit de luidsprekers van zodra u de kamer binnenkomt? Alles is mogelijk!

Domotica