April 16, 2018, 1:11 pm

Volvo en Groep Huyzentruyt gaan partnerschap aan

Volvo en Groep Huyzentruyt: twee handen op één buik

Bouwpromotor Groep Huyzentruyt gaat in zee met Volvo. Voortaan rijden alle medewerkers van de West-Vlaamse ontwikkelaar in een Zweedse wagen met Belgische link. “Volvo belichaamt perfect waar we bij Groep Huyzentruyt voor staan: kwaliteitsvol, betrouwbaar en benaderbaar”, aldus salesdirecteur Thomas Van Poucke.

Wie tot voor kort het hoofdkantoor van Groep Huyzentruyt bezocht, zag een allegaartje van wagens staan. Dat is verleden tijd. Voortaan is Volvo – meer bepaald Waregem-Cars – de vaste fleetpartner voor de ontwikkelaar. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee: een uniforme uitstraling van alle wagens, een transparant beleid voor de medewerkers en een eenvoudige opvolging voor het bedrijf. “Vroeger beheerden we het wagenpark intern, via verschillende merken en garages. Daar kroop heel wat tijd in. Dankzij de samenwerking met Waregem-Cars hebben we één vaste partner die het volledige plaatje voor zijn rekening neemt. Van het kiezen van de wagen samen met de medewerker, tot belettering, administratie en complete service nadien.”

Complete service

De Zweedse autobouwer draagt met trots de veiligheid en kwaliteit van hun wagens hoog in het vaandel. Het imago als betrouwbaar merk is dan ook geen toeval, er zijn meerdere gelijkenissen met Groep Huyzentruyt. Waregem-Cars neemt bijvoorbeeld ook het volledige beheer van de vloot voor zijn rekening en is als vast aanspreekpunt de enige partner met een volledige service van A tot Z. Inderdaad, net zoals Groep Huyzentruyt waar een vaste consulent klanten begeleidt in het realiseren van hun woondroom. Van eerste inspiratie tot volledige oplevering. Of hoe vastgoed en mobiliteit elkaar vinden in een gemeenschappelijke visie en aanpak.

Persoonlijke aanpak

Dat Volvo in België fabriceert is een pluspunt. Maar vooral het familiale gevoel en de klantgerichte service van Waregem-Cars gaven voor Groep Huyzentruyt de doorslag. “Waregem-Cars dacht met ons mee. Ook voor de fiscale en administratieve kant van de zaak.“ Geert Steen, manager bij Waregem-Cars is alvast opgetogen over de nieuwe samenwerking: “Klanten snel helpen en mobiliteit verzekeren, zijn altijd onze prioriteiten. Van een eenvoudige administratieve flow tot het feestelijk onthullen van elke nieuwe wagen. Net zoals Groep Huyzentruyt zijn we een familiebedrijf waar de persoonlijke aanpak en details het verschil maken.”

Over Waregem-Cars

Waregem-Cars is een familiebedrijf en al jarenlang officiële Volvoverdeler. De Volvo-specialist maakt deel uit van de groep Novabil en richt zich zowel naar particulieren als bedrijven. Al 5 jaar lang scoort de garage in de top 5 van Belgische fleetpartners op vlak van klantentevredenheid.

 

Woningen, appartementen en bouwgronden te koop Algemeen contactformulier