Werknemer in de kijker: Julie, Senior Prospecteur

Werknemer-ID:

Naam: Julie Oppalfens
Leeftijd: 36 jaar
Functie: Senior Prospecteur – Aankoper
Datum in dienst: 10 januari 2019

De bagage die ik verzamelde in mijn vorige job kan ik bij Groep Huyzentruyt aanvullen met nieuwe uitdagingen.

Wat houdt je functie precies in?

Julie: “Momenteel word ik met interne praktijkopleidingen klaargestoomd voor het echte werk. Ik weet dus al wat de job inhoudt, maar zit nog niet in het ‘normale’ roulement. Eigenlijk ligt mijn job aan de basis van het bouwproces van Groep Huyzentruyt. Als prospecteur/aankoper koop ik gronden aan, meestal op vraag van de grondeigenaars zelf. Ik stel een dossier op, ga ter plaatse om alle nodige informatie te verzamelen en voer een marktstudie uit. Is het project haalbaar, ook financieel, dan sluit ik een overeenkomst af met de grondeigenaar. Vanaf dat moment is het de beurt aan onze project developers die de stedenbouwkundige aanvraag regelen.”

Welke kennis/expertise breng je in de groep?

Julie: “Van opleiding ben ik juriste. In mijn vorige job was ik vooral bezig met ruimtelijke ordening en de bagage die ik daar verzamelde, komt nu dus goed van pas. Opzoekingswerk is mij niet vreemd, maar het contact met de grondeigenaars of overeenkomsten afsluiten is nieuw. Ik moet niet volledig van nul beginnen, ik kan nog altijd bijleren. Er is nog ruimte voor nieuwe uitdagingen, en dat is een leuke motivatie.”

Hoe wil jij het verschil maken?

Julie: “Goh, moeilijke vraag. Sowieso kan ik veel leren van mijn collega’s, zij hebben enorm veel ervaring en kennen het bedrijf door en door. Ze vangen me goed op en geven gerichte opleidingen. Natuurlijk wil ik net als hen resultaat boeken door mijn best te doen, maar in wat ik mij wil onderscheiden, kan ik nu nog niet zeggen. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen en projecten binnen te halen die interessant zijn voor de groep. Daarom zal ik elke opportuniteit met beide handen grijpen.”

Hoe zou je Groep Huyzentruyt als werkgever omschrijven?

Julie: “De interne werking kende ik niet op voorhand, maar via mijn vorige job kwam ik wel af en toe in contact met de groep. Ik weet dus dat het een betrouwbaar bedrijf is waar werknemers alle kansen krijgen om mee te groeien. Dat voel ik nu al, ik ben hier geen buitenbeentje. Alles is voorhanden en ik word als nieuweling zeer goed opgevangen.”

Heb je een vraag voor Julie? Contacteer haar via T 056/736 761 of Enable JavaScript to view protected content.

Of zie je een job bij Groep Huyzentruyt ook wel zitten? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan.