Bouwen met Groep Huyzentruyt, wat mag je verwachten?

Een woning bouwen is voor ons veel meer dan een hoopje bakstenen. Het betekent dat wij bijdragen aan een nieuwe, warme thuis. Jouw thuis. Wij denken graag met je mee om een woning of appartement te vinden waar jij een warm gevoel van krijgt. Maar hoe verloopt dat proces en wat kan je allemaal verwachten van Groep Huyzentruyt?

1.    Inspiratie en informatie
Een woning kopen is een van de belangrijkste momenten in jouw leven. Daar laat je meer dan een nacht over gaan. Bij Groep Huyzentruyt ondersteunen we jou daarom waar nodig. Er staat tonnen informatie op onze website, we organiseren maandelijks open kijkdagen en we sturen je een brochure op met de nieuwste projecten. 
Kom je graag eens persoonlijk een woning bezoeken? Maak een afspraak en onze adviseur staat je bij met raad en daad. Wij kijken alvast uit naar een eerste kennismaking.

2.    Zorgeloos en toegankelijk bouwen
Een woning bouwen kan veel stress met zich meebrengen. De sleutel-op-de-deur woningen van Groep Huyzentruyt ontnemen je volledig van die zorgen. Wij staan voor toegankelijk bouwen, houden rekening met individuele wensen en bouwen jouw woning van A tot Z. Van de administratieve voorbereiding tot het ontvangen van de sleutel, een team van architecten, ontwikkelaars en juristen neemt alles voor zijn rekening. Het enige wat jij moet doen? Rustig genieten van deze droomformule.
    
3.    Vast budget, vaste bouwtermijn
Bij sleutel-op-de-deur projecten werken we met een vast budget. Zo kom je niet voor verrassingen te staan op het einde van de rit. Ook de bouwtermijn ligt zo goed als vast. Doordat alles bij één bedrijf zit, is de opvolging naadloos en efficiënt. Zo kan jij in sneltempo jouw nieuwe stekje betreden.

4.    Vrije materiaalkeuze na afwerking
Natuursteen of keramiek. Een of toch liever twee gootstenen in de keuken? Je hebt duizend-en-één keuzes tijdens het ontwerpen van je woning en interieur. De keuze is volledig aan jou, maar je kan ook steeds terecht bij onze woonconsulentes. De prijs van de woning kan wel dalen of stijgen afhankelijk van de keuzes die je in deze fase maakt. 

5.    Garantie
Ook op een sleutel-op-de-deur woning krijg je een soort garantie. Wet Breyne beschermt je tegen misbruiken door de aannemer. De wet bepaalt bijvoorbeeld dat de totale prijs en bouwtermijn vooraf gekend moeten zijn en in het contract vermeld staan. Wanneer is die woningbouwwet nu van toepassing? Simpelweg voor wie aan volgende drie voorwaarden voldoet:

•    De woning is bestemd voor huisvesting of gemengd gebruik.
•    De verkoper, promotor of aannemer verbindt zich ertoe een dergelijk gebouw te bouwen, te laten bouwen of te verschaffen.
•    De koper of opdrachtgever is verplicht één of meerdere stortingen te doen voor de voltooiing van het gebouw.

Groep Huyzentruyt ontneemt de last van jouw schouders met sleutel-op-de-deur woningen. Het volledige bouwproces valt in onze handen en wij houden 100 % rekening met jouw wensen. Wij bouwen met mensen. Wij bouwen jouw thuis. Bekijk onze projecten of vraag een brochure aan.